[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(15) 夠鐘又開新post喇各位

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
巴打又係咩deck?研究下
石人雙王子BB龍果副meta deck 無咩特別
Aaron神deck
唔好意思 我想棄坑 想問下隻game 點樣disconnect 我google play ac同 apple ac?
咁算啦... Thx
部落 「三手飯堂」 招人

歡迎3000獎盃以上人士加入
需要每週互相捐卡同打20個王冠
每星期check唔捐會踢
多活躍玩家

點擊該連結加入我在《部落衝突:皇室戰爭》中的部落!https://link.clashroyale.com/invite/clan/cnt?tag=2JYVCRP8&token=s478zpz2&platform=iOS
迷失的羔羊@@hk
hk local top 10
主會迷失 4600+
二會迷路 4300+
三會迷途 4000+
四會迷踪 4000+
未必係最強,但一定係全港最熱鬧既公會
歡迎凝聚力強,活躍,中意吹水,同其他公會玩友誼賽既大家加入
4個公會共用telegram group
分數差少少,有心玩但申請唔到公會既,歡迎telegram我:nothisid
另外coc,沉默的羔羊@@hk招收非速8,9,10本,歡迎新手老手加入~
只攻與防
#90LJJGG2

快啲嚟一齊刷部落箱啦,每次都十箱
新手都歡迎一齊玩
好多熱心捐卡嘅成員
入clan嘅巴打打返 香港人/HK就OK

https://link.clashroyale.com/invite/clan/en?tag=90LJJGG2&token=9xxxcyms&platform=iOS
第一次打100石,真係實力未夠班,得5勝
場場都係苦戰,有場對細水deck,塔都摸唔到
100石好似有好多職業選手
之後手快hi錯100石 結果得4勝
5 勝算係咁,好睇你估唔估到對方玩咩牌
好懷疑你地sg個串法會唔會search唔到
岩岩1500杯上6lv點解成日都配到啲7lv8lv既對手...比人屈卡到喊
每張牌點用就 Orange Juice
廣東話台 成日搞本地公會比賽 個人花式fail表演既 長腿木木
外國高手 surgical goblin
經常開直播 打天梯 玩防守反擊 TMD XIAKE
大水 賣塔不賣節奏既本地薑 NOVA AARON
觀樂型 有牌品 普通話台 老高 GODSPEED
恭喜巴打

暗夜可配石人可配皮卡
我覺得可以 暗夜換刺客,三蚊換飛行器
其實我都想玩番石人,就快上6lv,但遇到屋仔流/精野/野豬/旋風斧真係想死 ,我又未去到Aaron咁勁賣血換3冠
大皮卡起碼可以擋下精野,野豬
石人點樣對精野 次次玩石人都俾精野屌偷塔
盾骨? 但對面all in狂暴精野應該都秒左
你有無水塔先? 有水塔既就煲起左座水塔, 滿上先沉底落石頭人,
咁你落得石頭人黎應該都已經有3,4水. 可以用刀哥/盾骨拉精野去中間
賣少少血賺水打反攻
維護幾點至幾點?
一定要賣塔打,頂盡用盾骨守,佢再加野攻都唔好理,係中間偏石頭人嗰路放後排幫塔手清埋佢,同佢換路好過

當然,前題係佢無地獄塔/龍
我覺得屋流/旋風斧煩d
跟本推唔入仲比人強力反攻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞