[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(15) 夠鐘又開新post喇各位

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
都最後一個公會箱喇,努力D打埋佢算啦
諗住轉個活躍啲既公會打公會戰
雖然仲未知點玩
迷失的羔羊@@hk
hk local top 10
主會迷失 4600+
二會迷路 4300+
三會迷途 4000+
四會迷踪 4000+
未必係最強,但一定係全港最熱鬧既公會
歡迎凝聚力強,活躍,中意吹水,同其他公會玩友誼賽既大家加入
黎緊公會戰開始喇, 有興趣加入一個熱鬧既公會的話, 羔羊未嘗唔係一個好選擇
4個公會共用一個telegram group
分數差少少,有心玩但申請唔到公會既,歡迎telegram我:nothisid
另外coc,沉默的羔羊@@hk招收非速8,9,10本,歡迎新手老手加入~
有冇公會收人
未有公會唔介意既可入二會

Click this link to join my Clan in Clash Royale!https://link.clashroyale.com/invite/clan/en?tag=8PP0L2JY&token=rbkypm3y&platform=iOS

有line group吹水
兩個都入左 thx巴打
對部落戰好大期望
其實個模式係點?1打1?
無人知,一陣更新完就知
應該唔會係1打1
不過仲未更新,官方又話今日既
係今日,但不嬲無咁早
reddit有人問咗官方
係芬蘭時間上午更新
即係香港時間四五點左右
之前都係咁
Reddit有個post班鬼仔一早google定芬蘭個邊而家幾點
仲未有更新
話更新但會唔會分幾日推出啲活動呀?
即係可能今日平衡更新, 下星期先推clan war
冇料到wor
係囉 冇料嚟喎
走數
睇泥最快都聽日
不過佢大更新遲少少泥做好啲都唔介意既
但千奇唔好多bug屎
chilungsin
而家twitter同reddit炎上緊
屌9緊個dev team唔係check好先公佈日子
同d日本game比
sc真係好垃圾
臨launch先發現有巨大bug
仲要之前已經一路delay
其實最想知係今次部落係咩玩法
官方又唔出片比人睇下先
部落戰
迷失的羔羊@@hk
hk local top 10
主會迷失 4600+
二會迷路 4300+
三會迷途 4000+
四會迷踪 4000+
未必係最強,但一定係全港最熱鬧既公會
歡迎凝聚力強,活躍,中意吹水,同其他公會玩友誼賽既大家加入
黎緊公會戰開始喇, 有興趣加入一個熱鬧既公會的話, 羔羊未嘗唔係一個好選擇
4個公會共用一個telegram group
分數差少少,有心玩但申請唔到公會既,歡迎telegram我:nothisid
另外coc,沉默的羔羊@@hk招收非速8,9,10本,歡迎新手老手加入~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞