[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(15) 夠鐘又開新post喇各位

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
HK Protesters現在誠招人材,歡迎各巴絲加入我地公會!

Main Clan Name: HK Protesters
Clan tag: #98UUGL
Required Trophies: 4300 or up

誠邀活躍玩家加入,多參與友賽提昇大家實力,秒速捐兵,及攻略公會戰。為令各會員可以踴躍交流,我地已設立whatapps group 用來讓各1,2,3,4會朋友交流之用
部落 「三手飯堂」 招人

歡迎3000獎盃以上人士加入
為部落戰而戰
每星期唔打部落戰踢
多活躍玩家
今次個特惠抵唔抵買
想問下依家部落戰獎品係點計 平時一開部落箱就可以退部落 依家都唔知退會唔會無佐獎 個部落又人打卡
而家變左好似14日一季, 個箱要你完季先開得
中途轉公會又唔知會點計
點樣打3000盃
sorry我都唔係好清楚
都係第二到聽返黎
迷失的羔羊@@hk
hk local top 10
主會迷失 4600+
二會迷路 4300+
三會迷途 4000+
四會迷踪 4000+
未必係最強,但一定係全港最熱鬧既公會
歡迎凝聚力強,活躍,中意吹水,同其他公會玩友誼賽既大家加入
公會部落戰連開, 有興趣加入一個熱鬧既公會的話, 羔羊未嘗唔係一個好選擇
4個公會共用一個telegram group
分數差少少,有心玩但申請唔到公會既,歡迎telegram我:nothisid
另外coc,沉默的羔羊@@hk招收非速8,9,10本,歡迎新手老手加入~
14日
今次第一次先係7日
淘金完全淘唔到咁濟
4400-4500 D人已經連紫卡都滿LV
部落 「三手飯堂」 招人

歡迎3000獎盃以上人士加入
為部落戰而戰
每星期唔打部落戰踢
多活躍玩家

點擊該連結加入我在《部落衝突:皇室戰爭》中的部落!https://link.clashroyale.com/invite/clan/cnt?tag=2JYVCRP8&token=2xka8htg&platform=iOS
更新完都係得一頁
都係多樣野打啫
每人打三場
10分鐘都唔洗就完
真係唔多掂
無咩驚喜
都未開打唔知點 雖然都冇抱大期望
不過想講既係一堆閪玩家成日係到嘈比人屈lv
行轉巴哈見到係咁嘈話clanwar逼人課金逼死新手
屌8本都未有 未學行就想跑
打3場都有人嫌多 你就知幾多on9仔
而家整到已經好hea打都得都咁多人屌
你話整到好複雜會有幾多人嘈
真係想玩技術就去玩10石100石啦
clanwar都係用黎玩下送卡 順便團結下公會成員
如果冇左升卡呢樣野真係game都唔洗開
希望clanwar可以之後再諗多d花神野

細公會唔洗玩
一d 都唔撚平行
想問下 全球落部頭幾名既團點解可以成130幾紫杯?係咪玩bug?成個團最贏曬都係50
Bronze League係
第一名+100 +贏咗場數
第二名+50+贏場數
第三名打後淨係+贏場數

再升上去好似第三名打後會扣盃
唔該曬
唔緊要 我初頭都好亂 佢官網講部落戰果度好似又無詳細寫
大家有無買 Special Offer ?
諗緊買唔買158
缺game錢而唔影響生活既話 課晒佢
大家有無買 Special Offer ?
諗緊買唔買158
缺game錢而唔影響生活既話 課晒佢
課你老母 隻垃圾驚 寧願射d錢落街都唔撚好課 咪撚聽d傻西講

一蚊都唔課
其實新模式好on9,迫你用自己錢升d自己唔常用嘅卡,然淨係打一場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞