[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(15) 夠鐘又開新post喇各位

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
隻game擺明就屈lv ga la
你搭個4000
對面兩個4700都屈lv屈死你
點打?
22屈lv嚴重過天梯
就算有技術都無可能力挽狂攔
譬如11lv 6蚊比細電zap死
你都玩唔到落去
屈lv又點,反正2v2又唔計杯,有料既咪carry囉(既然你講到自己local頭幾十咁勁),輕鬆玩下咪算囉,你咁樣走場咪仲無品
頭幾十都要打2v2
天梯第1都打22
AY都見過打22
咪臭系,個垃圾部落戰根本係比老手玩,新手?比人做炮灰啦
都話屈lv
點carry?
有無睇過早兩個月
阿王twitch開台
佢抽觀眾幫佢地試下衝盃
最後發覺一大堆門神守撚住

早幾日睇返d舊片
係木木用小號上4000
嗰陣佢三槍都仲係lv 8
你話而家養副牌上11852就真係唔難
但可能三千零就卡9住

隻game對新手而家多方面制裁
一早都有提議個deck lv可能同主城有capping限制
但講咁耐sc都無正視過
佢唔係制裁新手。係制裁啲唔課既窮撚
利申:打死唔課呢隻垃圾game
得罪講句 天梯頭幾十都未必識打22
carry唔carry除左睇lv仲有睇技術
好想睇你打到咩程度
你55定58? 如果61,64同你講番聲sorry
佢地都唔明
DLLM FREERIDER招收會員
https://link.clashroyale.com/invite/clan/en?tag=PP8RRGY0&token=nh48d8e9&platform=iOS

之前遇到太多freerider
新開既clan 想聚集一班穩定打clan war既人
盃數無限
只求多參與Clan war 捐卡

暫時clan人少少 但係個個都會參與

謝絕clan war freerider
POOHPOOH #8GGQCU 招部落成員

誠招3200盃以上活躍長玩成員 公會長期開公會戰 公會戰前會有練習 交流牌組心得等
要捐卡 公會戰一季可skip兩三次 但切忌鳩打/ 只打第一日唔打第二日
歡迎帶埋朋友一齊入
天梯屈LV就緊架啦,
所指既未必係重課班友,係有啲人中途玩或開新ACCOUNT,
專升死某幾張卡片咁樣玩既人,
精野,皇巨,豬呢啲3500分 MAX LEVEL 大有人在
同埋呢班人玩法好單一,因為佢地淨係升死某幾張卡,
見你底線出怪就另一線落精野/豬 + 狂暴,
再滾木之類清你小怪!跟住永遠都係MAX法術,地獄塔防守,

基本上咁既玩法,卡LV唔夠你係點都會輸,
唔好講咩技巧搭夠,對面就算犯錯你都未必反勝到,
呢隻GAME各單位既卡片等級互動係好奇妙,
差1個LV 個情況可以完全唔同!

好似我呢啲隻GAME BETA玩到依家,
課小小金,卡片又平均升,又日日捐爆卡既人,
城LV12,普卡都仲係LV11既人,已經全完放棄天梯,
守住4000分開箱就夠了,所以最好既解決方法就係開一個新天梯,聯賽等級天梯!
MAX法師
有冇clan收留我?
小弟徘徊係3900-4000盃
有 搵Godlikehk
要打clan war
有clan tg
我連4000分都守唔住 上季都打到去4100 今季又變咗喺3700-3900
會友鏢局 招募熱血鏢頭

主會 - 4400盃
分號 - 4300盃
叁號 - 4200盃
肆號 - 4000盃

歡迎好戰/長期刷Challenge玩家
12勝以上玩家優先考慮
以禮待人 無禮即踢
香港本地公會戰51th 排名公會 Toxic JJ 現招收各位毒撚巴打入黎一齊衝分!
如你已滿3400分,活躍玩家(打足採集日、決戰日),又想一起衝盃既話,ToxicJJ好歡迎你地入黎!

公會標籤:#YGYGRJ
聯絡人:積奧
https://t.me/Kong8kong

如果未滿以上要求,又好有興趣互相交流的話,都可pm左我傾下先
迷失的羔羊@@hk
hk local top 10
主會迷失 4900+ 新加入朋友仔請加入telegram group
二會迷路 4000+
三會迷途 3600+
四會迷踪 3600+
未必係最強,但一定係全港最團結, 最熱鬧既公會
歡迎凝聚力強, 活躍, 中意吹水, 中意同其他公會玩友誼賽既大家加入
公會部落戰連開, 希望所有人打齊2日既部落戰~ 有興趣加入一個熱鬧既公會一齊打拼的話, 歡迎加入羔羊既大家庭
4個公會共用一個telegram group
公會爆人, 分數差少少, 有心玩但申請唔到公會既,歡迎telegram我:nothisid
另外coc,沉默的羔羊@@hk招收非速8,9,10本,歡迎新手老手加入~
而家收人真係好難
銀聯入場費都11/8/5/2
不了巴,熊貓大皇剛申,求收
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞