[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(15) 夠鐘又開新post喇各位

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
打三場會好少少
準備成日 試下唔同deck 結果打果一場唔小心輸咗就好似無貢獻咁
個配對好垃圾 配左高等千幾杯既人打 又要等壓
垃撚圾到
放心啦, 打左幾場公會戰, 勁既公會會升盃, 弱少少既會留低, 到時個配對應該會平衡返少少
打咗兩次公會戰已經好想換clan
迷失的羔羊@@hk
hk local top 10
主會迷失 4600+
二會迷路 4300+
三會迷途 4000+
四會迷踪 4000+
未必係最強,但一定係全港最熱鬧既公會
歡迎凝聚力強,活躍,中意吹水,同其他公會玩友誼賽既大家加入
公會部落戰連開, 有興趣加入一個戰力強, 熱鬧既公會的話, 羔羊未嘗唔係一個好選擇
4個公會共用一個telegram group
分數差少少,有心玩但申請唔到公會既,歡迎telegram我:nothisid
另外coc,沉默的羔羊@@hk招收非速8,9,10本,歡迎新手老手加入~
新部落戰到底個腦幾ON9先諗得出
低盃玩家只可以入弱部落 打部落戰輸 再焗你升卡LV
以前部落盃只要你勤力 一樣會有唔錯獎勵既箱 低盃玩家一樣有生存空間
依家真係想睇下部落戰排第五既箱會有D乜獎
打咗兩次公會戰已經好想換clan

直情唔想玩了
新部落戰到底個腦幾ON9先諗得出
低盃玩家只可以入弱部落 打部落戰輸 再焗你升卡LV
以前部落盃只要你勤力 一樣會有唔錯獎勵既箱 低盃玩家一樣有生存空間
依家真係想睇下部落戰排第五既箱會有D乜獎

佢先醒 逼你升級課金

一蚊都唔會貨
sc 賤到仆街
你講笑咋嘛
個部落盃獎勵同每日十冠嗰個真係無乜分別
同埋好多大clan其實好多死人
或者hea住係度霸住個位
有部落戰係真係迫個clan active返
一齊玩一齊貢獻一齊BM

呢隻game一向都唔9公平
對新玩或者f2p嘅
係好難追進度
但係而家要留住勁嗰堆或者active玩嘅
就要出個clan war去推吓
全部卡有 9741 好基本

課金升其他卡嘅人拎到更大嘅獎勵
令到貧富嘅差距愈嚟愈大

5000 分玩家全部上晒岸
啲錢多到要升其他卡
F2P 嘅話就 Just for fun 算
追杯數係有錢玩家先有資格

4000 頭玩家肯買而家 Special Offer 嘅話,
4 十幾萬錢攞嚟升卡,一日追到大半年進度
玩 LV 13 Mortar / RG 都最少 4600
想當年邊有咁多錢可以直接買
公會:Survival
誠招任何盃數活躍巴絲加入,有TG群
公會連結:https://link.clashroyale.com/invite/clan/cnt?tag=Y9RJLY&token=h47efdcp&platform=android
其實傳奇係咪好難中 玩左就黎3個月淨係中左1張天狗兩張公主 係所有人一開始係咁定我問題
我第一張傳奇係要自己買返黎
你3個月中3張算係咁
磨成個星期日日都要打
唔洗咁認真
總係會有啲人係咁
HKAce
#89R08V22
現誠招A11或以上長駐部落戰打手!!!
另設有Whatsapp群 快d加入我地一齊交流啦

https://link.clashroyale.com/invite/clan/cnt?tag=89R08V22&token=cf2fywty&platform=iOS
轉會點計
巴打都轉埋去9羊
id軍又狀大了
黎玩下咋
你profile個紫盃係跟個會
轉會應該係跟新會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞