[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(15) 夠鐘又開新post喇各位

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
認同,如果可以降返卡既等級拎返升卡用既錢,我諗3800-4300果堆皇巨精野守門員會消失哂
2V2係魔法世界
睇中國個聯賽就知
各種風礦黑王飛行器哥軍大蚊火球冰巨木
我都識背了
恭喜恭喜
多謝
想知我今季已經唔使再打1v1都有獎勵 係咪 上完果下唔再打

之後係點 假設我今季完季有4000 or up 賽季重置咁我都係4000 咁果個賽季要打一場先有獎勵 (輸咗計唔計?)
假設我今季完季得3900啦 咁今季有獎勵 下季就要打返上4000先再有獎勵 係咪咁

啱唔啱 因為好亂
終於上咗4000分
用之前套大皮礦工variation

恭喜恭喜
多謝
想知我今季已經唔使再打1v1都有獎勵 係咪 上完果下唔再打

之後係點 假設我今季完季有4000 or up 賽季重置咁我都係4000 咁果個賽季要打一場先有獎勵輸咗計唔計?
假設我今季完季得3900啦 咁今季有獎勵 下季就要打返上4000先再有獎勵 係咪咁

啱唔啱 因為好亂

紅字:係
藍字:係, 要贏一場
綠字:唔計, 因為你輸左會跌盃
橙字:係
清楚晒 唔該你
我副石人夜女deck11 8 5 2 頂盡打到393x
玩耐沖分根本屈塔屈卡lv既
一副deck4張白卡13lv都見過
見xiake,aaron果d打到上去 自己同對面都係lv max 13本 公平對決 幾好睇
10本3800石人夜女打撚到冇癮
下下match d 13lv精野 6lv 大皮卡 飛斧旋風
我隻石人先得5lv 打撚咩
精野皇巨真係唔撚會nerf 官方係咪食撚左屎
打到上去精野皇巨10個有8個都傻仔黎, 捱過3800就會見到曙光
認同,如果可以降返卡既等級拎返升卡用既錢,我諗3800-4300果堆皇巨精野守門員會消失哂
我副石人夜女deck11 8 5 2 頂盡打到393x
玩耐左沖分根本屈塔屈卡lv既
一副deck4張白卡13lv都見過
見xiake,aaron果d打到上去 自己同對面都係lv max 13本 公平對決 幾好睇
部落 「三手飯堂」 招人

歡迎3000獎盃以上人士加入
需要每週互相捐卡同打20個王冠
每星期check唔捐會踢
多活躍玩家

點擊該連結加入我在《部落衝突:皇室戰爭》中的部落!https://link.clashroyale.com/invite/clan/cnt?tag=2JYVCRP8&token=phbtptjm&platform=iOS
第一次上左4000,但之後即刻輸番場,跌番落3980,咁有冇
有, 上過4000嗰一季就點都有
有 結算計最高分個次
Thanks
依家3990
幾時結算?
遊戲主頁個排名一撳入去就有得睇~
唔見有講喎...
我而家38XX,諗緊幾時殺上去
啲任務全部要我打1v1 係咁輸

呢組牌可以點改 卡左係三千二盃 玩得好廢
建議換走隻電法, 因為太易俾火球炸死
可以試下換3蚊/大蚊?
公主可以一留既, 亦可以換做火槍手
有冇人睇緊直播?
岩岩睇到獎金冠軍有50萬
睇真D原來係用日元計
見佢開得好密但唔係日日得閒睇
點解要用日文計咁on9, 唔通想個獎金池望落豐富啲
有冇人睇緊直播?
岩岩睇到獎金冠軍有50萬
睇真D原來係用日元計
見佢開得好密但唔係日日得閒睇
點解要用日計咁on9, 唔通想個獎金池望落豐富啲
聽日香港千人賽都有一萬蚊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞