[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(15) 夠鐘又開新post喇各位

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
轉咗部落
好難搵啲又活躍又有咁多位嘅clan
上面有啲都幾活躍
巴打有一班朋友仔想轉會既, 歡迎telegram我傾傾 :nothisid
會友鏢局 招募熱血鏢頭

主會 - 4400盃
分號 - 4300盃
叁號 - 4200盃
肆號 - 4000盃

歡迎好戰/長期刷Challenge玩家
12勝以上玩家優先考慮
以禮待人 無禮即踢
迷失的羔羊@@hk
hk local top 10
主會迷失 4600+
二會迷路 4000+
三會迷途 3600+
四會迷踪 3600+
未必係最強,但一定係全港最團結, 最熱鬧既公會
歡迎凝聚力強, 活躍, 中意吹水, 中意同其他公會玩友誼賽既大家加入
公會部落戰連開, 希望所有人打齊2日既部落戰~ 有興趣加入一個熱鬧既公會一齊打拼的話, 歡迎加入羔羊既大家庭
4個公會共用一個telegram group
公會爆人, 分數差少少, 有心玩但申請唔到公會既,歡迎telegram我:nothisid
另外coc,沉默的羔羊@@hk招收非速8,9,10本,歡迎新手老手加入~
睇黎clan war再係咁發展
應該都會有一連串既洗牌潮
大量細會難民轉會
Reddit已經好多人complain話Clan War搞到佢兩年歷史嘅Clan啲members走咗一大半
應該遲下會分得好清 休閒Clan間唔中打Clan War 同主打Clan War嘅Clan
4700分玩家求活躍有實力公會收留
以前個mode你冇打會冇獎勵/少打等其他人補獲, 但宜家好多濕鳩打1場collection day, 衰啲嘅仲要掛機(我宜家個clan真係有), 之後war day唔打但就可以un un腳等收award, 我哋又冇得同情心爆發幫佢打多幾場, 完全係磨滅緊熱情

一陣開clan chest, 如果發現大家嘅award真係差唔多嘅, 我一定逐個屌到啪啪聲 已經mark低咗幾個長期1/3又得60張卡, war day又唔打嘅仆街仔

我4300但自認廢冇咩資格入大會玩只係唔想畀人坐享其成, Sorry for 1999
迷失的羔羊@@hk
香港老字號公會, 公會戰連開
如果你唔係會長
你做既野有限
轉會啦
宜家個紫盃越高就代表個clan越多勁活人
個公會大部份都co-leader 我有同個會長講但佢又選擇性執法, 我又踢唔到其他啲垃圾co-leader
呢次更新利害了,搞到優閒玩家優閒唔到,積極玩家想打多D貢獻多D又唔俾,限你打3 次 1日。CR好波
咁以前確實有好多hea一兩盃老屎忽係個clan
咪當係幫d會洗吓血
有心玩就圍埋一個大clan
even睇下clanmates打share吓deck
都好過以前carry死人
以前三日打百幾盃都唔易
有興趣可以入黎二手飯堂
部落 「二手飯堂」 招人

歡迎4600獎盃以上人士加入
為部落戰而戰
每星期唔打部落戰踢
多活躍玩家
而家真係有無日日玩 一眼睇晒
哂咁多時間拎NO.1箱開垃圾 真係好波
下季仲要14日
真係無咩feel
部落戰季尾開箱 x FiJoYcE 招兵買馬
https://youtu.be/VECRZDwgbfQ

FiJoYcE」現正徵召勇士為部落出征 💪😼
為了部落!! For the Horde!! (魔獸世界名句)
FiJoYcE FoRcEs 主會收4300+
FiJoYcE MiNionS 分會收3800+

如部落額滿想留位, 請聯絡我 LINE ID: TERRYMA
本會有LINE群聊天及交流心得 (粵語)
迷失的羔羊@@hk
hk local top 10
主會迷失 4600+
二會迷路 4000+
三會迷途 3600+ (暫full)
四會迷踪 3600+ (暫full)
未必係最強,但一定係全港最團結, 最熱鬧既公會
歡迎凝聚力強, 活躍, 中意吹水, 中意同其他公會玩友誼賽既大家加入
公會部落戰連開, 希望所有人打齊2日既部落戰~ 有興趣加入一個熱鬧既公會一齊打拼的話, 歡迎加入羔羊既大家庭
4個公會共用一個telegram group
公會爆人, 分數差少少, 有心玩但申請唔到公會既,歡迎telegram我:nothisid
另外coc,沉默的羔羊@@hk招收非速8,9,10本,歡迎新手老手加入~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞