[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(15) 夠鐘又開新post喇各位

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
【佛系T貓台】惡棍小隊選卡挑戰
沒固定時間開台, 緣份到了自然有得睇
00:10:10 [必睇]遇到痴線佬,屋流飛象過河, 加時同時爆塔
影片重溫: https://youtu.be/BJBDmmOtNXk

香港部落「FiJoYcE」現正徵召勇士為部落出征 ????
【主會: FiJoYcE Forces】4300+
【分會: FiJoYcE Minions】4000+

如部落額滿想留位, 請聯絡我 LINE ID: TERRYMA
請問點樣係ios轉番個ac去an機
本身ios用qq登入換左機發現an機冇得用qq登入
我發現好似無左個掣去撳, 試下問官方?
點問官方
Qq
得qq同wechat
右上齒輪>help and support>右上
應該有得打問題
無計..我手機得一部, 用wechat同qq可以login多兩個ac黎玩.
我相信唔少人都係咁
遊客登入
而家唔係出左supercell ID咩
幾個禮拜冇打,一玩,又重燃我憎hog rider到死個團火
無論meta點變 都係最柒無腦煩膠最多人用既supercell親生仔
1v1還好 2v2見到有3隻真係想del game
有冇人明 連龍卷風都nerf埋呀屌佢老味
ios唔知點綁定supercell id
我的滑板鞋
#22CCJQJ9
https://link.clashroyale.com/invite/clan/cnt?tag=22CCJQJ9&token=68ba6ky3&platform=iOS
3600+ 收活躍會員肯捐卡肯打部落戰
每日都會開部落戰
要求係每星期200捐同打部落戰

希望換返d新血 一齊打部落戰
唔夠3600又想入可以係度搵我講

另外定期會搞聯賽比公會d人一齊打
不定時會有友誼賽
公會仲設有wtsapp群 比大家一齊交流
目標係top200

公會有好多絲打
申請度打lihkg就得 [/quote]
新入坑得1400 杯
之前玩coc 11本打到悶悶地開呢隻黎玩
唔課金追唔到LV
但呢隻垃圾game出完個公會戰已經唔值得你課金
希望你參透下
有冇巴打可以幫到我
多謝offer god
問左官方未..
問左
但冇覆
Godlikehk 招收新會員
盃數要求:3000 或 以上
設有Clan TG (必須加入)交流心得,發佈資訊用
https://t.me/iy1018

要求
多參與Clan war
多求、捐卡

希望搵到實力穩定既人一齊打clan war

需要人一齊打clan war
仆街我都中咗招, 用ipad 建立supercell ID 後, iphone 無supercell ID login

無晒進度, 而家只可以用ipad 玩
搞咗兩個鐘, 發現改IPHONE語言英文就會出現supercell login button
之後轉中文又唔得

後來睇FORUM 話要刪wechat (公會用)
一刪即得, 用中文都用到supercell ID
我轉英文同del wechat都見唔到有supercell id
同ipad都係冇
可以要聯絡客服服務 回復 但得一次機會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞