[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(15) 夠鐘又開新post喇各位

1001 回覆
6 Like 4 Dislike

HKisDying招生~公會不定期有公會賽/內戰玩

HKisDy!ng 4300+ (5位)
HKisDying #2 4000+ (1位)
HKisDying #3 4000+ (4位)
HKisDying #4 3600+ (4位)

分會踢人準則不同 詳情請細閱各分會info
已申請
部落 「三手飯堂」 招人

歡迎3000獎盃以上人士加入
需要每週互相捐卡同打20個王冠
每星期check唔捐會踢
多活躍玩家

點擊該連結加入我在《部落衝突:皇室戰爭》中的部落!https://link.clashroyale.com/invite/clan/cnt?tag=2JYVCRP8&token=sz4dg48k&platform=iOS
點解多左人用黑暗王子?
上次buff咗嘛
Buff 左d 咩?
啱啱玩無耐 3000分up 卡能住左
成日見到啲人13level牌 比人打返落去
24號改版
On9 計埋超騎 我main deck入面有五張卡俾佢Nert
平時用開戈幾副deck都有幾張俾佢nert
正呀
nerf 9 spear goblin, tornado, ice spirit
大水deck可以無咁辛苦
冰屎真係凍好鬼死耐 而家咁樣好啲
成日扔張卡隔成半秒先同我落
迷失的羔羊@@hk
hk local top 10
主會迷失 4600+
二會迷路 4300+
三會迷途 4000+
四會迷踪 4000+
未必係最強,但一定係全港最熱鬧既公會
歡迎凝聚力強,活躍,中意吹水,同其他公會玩友誼賽既大家加入
4個公會共用telegram group
分數差少少,有心玩但申請唔到公會既,歡迎telegram我:nothisid
另外coc,沉默的羔羊@@hk招收非速8,9,10本,歡迎新手老手加入~
之前9lvl夾硬上到4000盃,點知想再上已經被啲13lvl強姦
證明你技術>卡等,
好事黎
唔明點解啲人主堡得10lv可以 13/10/7/3
見到明明主堡同等都俾佢等壓2呢
因為佢地淨係升死呢幾張卡又唔捐卡就可以咁
終於上到3400,難打到傻,個個啲白卡都11以上
打到頹,求其砌..點知由3200上到3400

來問有冇公會收人,得3400
wizard同baby dragon都splash好似唔係咁好
成日好多一大堆,我又冇乜對空,亡靈重甲得6lv
火法試下轉弓手/火槍
依家個公會間唔中就冇十箱
有冇公會有兩個位收人?
3400 同3700
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞