[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(15) 夠鐘又開新post喇各位

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
一句講曬,打齊部落戰個D,一定對其他打得1 場個D不滿,人之常情。但你同我講,我最多建議你去活躍D嘅公會,冇其他辦法了。
上嚟呻下啫 係公會度講佢哋選擇性失明, 呢度講起碼都有人應

去到3800之前都冇咩等壓問題 我係去到3800先開始見到成堆12/10/7/3既等壓狗
隻game好似搞過兩次世界賽 都幾多人睇
如果個部落日日都開戰咁真係好chur 同埋個戰鬥日得一場真係好冇引 我寧願佢戰鬥日變2-3日 每人打3場仲好
我覺得唔打個d
好多都係分身黎
就算大會入面都咁話
其實War Day唔打 我寧願條友唔好打Collection Day
嘥咗個位
Totally Agger
轉會喇
我自己都係clan war前走左去抱大腿
【46/50】1HP #8VJVLVR
招收活躍新血 分享你既1血逆轉
目前大概3000至4600盃
唔會隨便踢人,除非冇參與部落戰 / 冇捐贈 / 太長時間冇上線
誠招活躍玩家 真係有熱誠同鍾意玩clash royale
迷失的羔羊@@hk
hk local top 10
主會迷失 4900+ 新加入朋友仔請加入telegram group
二會迷路 4000+
三會迷途 3600+
四會迷踪 3600+
未必係最強,但一定係全港最團結, 最熱鬧既公會
歡迎凝聚力強, 活躍, 中意吹水, 中意同其他公會玩友誼賽既大家加入
公會部落戰連開, 希望所有人打齊2日既部落戰~ 有興趣加入一個熱鬧既公會一齊打拼的話, 歡迎加入羔羊既大家庭
4個公會共用一個telegram group
公會爆人, 分數差少少, 有心玩但申請唔到公會既,歡迎telegram我:nothisid
另外coc,沉默的羔羊@@hk招收非速8,9,10本,歡迎新手老手加入~
會友鏢局 招募熱血鏢頭

主會 - 4400盃
分號 - 4300盃
叁號 - 4200盃
肆號 - 4000盃

歡迎好戰/長期刷Challenge玩家
12勝以上玩家優先考慮
以禮待人 無禮即踢
POOHPOOH #8GGQCU 招部落成員

招3200盃以上活躍成員 公會長期開公會戰 公會戰前會有練習 交流牌組心得等
要捐卡 公會戰一季可skip一兩次 但切忌只打第一日唔打第二日
目前會員人數48/50 想入但滿人嘅話喺度通知聲
當你遇到既人d卡lv多數都高過你
你都冇心機玩啦
所以佢已經出多左1v1活動/獎勵引人去玩
迷失的羔羊@@hk
hk local top 10
主會迷失 4900+ 新加入朋友仔請加入telegram group
二會迷路 4000+
三會迷途 3600+
四會迷踪 3600+
未必係最強,但一定係全港最團結, 最熱鬧既公會
歡迎凝聚力強, 活躍, 中意吹水, 中意同其他公會玩友誼賽既大家加入
公會部落戰連開, 希望所有人打齊2日既部落戰~ 有興趣加入一個熱鬧既公會一齊打拼的話, 歡迎加入羔羊既大家庭
4個公會共用一個telegram group
公會爆人, 分數差少少, 有心玩但申請唔到公會既,歡迎telegram我:nothisid
另外coc,沉默的羔羊@@hk招收非速8,9,10本,歡迎新手老手加入~
咁都叫晒時間 打4場炸喎
會友鏢局 招募熱血鏢頭

主會 - 4400盃
分號 - 4300盃
叁號 - 4200盃
肆號 - 4000盃

歡迎好戰/長期刷Challenge玩家
12勝以上玩家優先考慮
以禮待人 無禮即踢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞