[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(15) 夠鐘又開新post喇各位

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
最後俾dlam拎左
佢地真係好勁
邊個
bravo...
好似有d印象個名
只攻與防
#90LJJGG2

快啲嚟一齊刷部落箱啦,每次都十箱
新手都歡迎一齊玩
好多熱心捐卡嘅成員
入clan嘅巴打打返 香港人/HK就OK

https://link.clashroyale.com/invite/clan/en?tag=90LJJGG2&token=9xxxcyms&platform=iOS
大家好,有小小問題想請教下大家,我本身收左個ac玩下,但係佢已關聯過,佢就直接俾左個game center我,同官方講又話冇得轉綁,想問下係咪冇方法轉落自己度? 岩岩轉新電話又要揾佢send返驗證碼,仲要冇覆
轉綁要提供好多野俾官方, 你可以講你既情況俾佢地知
講左啦,最係佢話唔夠證明唔可以幫我轉綁
我都係咁
玩完,條友真係唔應機,咁就冇左個帳,有冇巴打平平地放個帳
講下要求睇下有無人放ac
我其實新加入,想收個ok既就得 卡齊lv唔太介意
新手想問下係咪想帳號安全最好用wechat/QQ 登入
IOS
最怕壞手機冇紀錄,但又唔係好想用Wechat
我玩緊兩個ac, 一個綁apple, 一個綁wechat,
可以輕鬆切換ac
點綁apple?
基本上你而家玩緊cr個ac應該就綁左apple,
可以去setting個game centre check下

HKisDying招生~公會不定期有公會賽/內戰玩

HKisDy!ng 4300+ (5位)
HKisDying #2 4000+ (2位)
HKisDying #3 4000+ (4位)
HKisDying #4 3600+ (4位)

分會踢人準則不同 詳情請細閱各分會info
好耐無見過dying上黎
想問下rg有無deck有機上到4900?
玩開rg..我都知佢比較弱 但無錢升其他
無架喇
我都玩rg
依嫁個版根本唔比rg 玩家生存
全部大細皮卡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞