[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(15) 夠鐘又開新post喇各位

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
想爬杯 小課 只可以afford 到一隻傳 真係極限,我仲要講緊你所有課番黎既石用黎打挑戰。

4上5傳係要20張

小課動向 一傳 一紫 一/兩橙 4/5白卡

個人意見 小課 微課 無課 玩豬或巨
玩其他,好快就瓶頸。你轉又轉唔到,升又升唔到

睇遠d,養唔養到好重要
等陣又比其他人負評我
其實victim 巴打係有理架喎

上到4000-5000....如果你deck係用epic同legend做核心真係好難升架

4000-5000已經係講緊對手會有max lv card

有D可能4張以上係max...真係會難上左,會KICK住

legend + epic 各一張就比較平衡D

我都只係課過官方優惠包
兩張傳奇大半年前已經lv4
而家分段對手全max
場場都讓半個lv
養兩張傳係普通玩家極限(雖然我仲有兩張傳lv 4)

搵紅卡做main實無死
巨人、野豬、三槍
你有技術幾多分都上到
呢隻game起步遲唔課金追進度
咁嗰d活動event就要打齊
大皮卡副於打防反既牌黎,
要搭返張主攻牌黎用,即係皇巨,巨人呢啲
如果你係諗住升盃既話,我建議你傳奇卡既話1張就夠.
咁你主攻牌想用邊張?
屈機⋯⋯

個人認為 為咗上分放棄牌組多樣性有啲得不償失,你見天梯幾多 精野,皇巨,野豬 加火球狂暴⋯⋯

新嗰副大皮好咗好多,建議忍手死都唔轉,直到習慣佢去應付其他牌組為止,唔好輸一場又轉一張,因為對付克你既牌都係技術一部分

上咗四千每個月多個箱開,升牌都易啲,到時先張牌組減磅,用多啲白橙卡都未遲

加油
打公主飛桶地獄塔應該幾辛苦
電法夜女巫其中一隻可換冰人過牌同保護後排
巴打咁講令我回想起CR初初出既時候。
果時未有固定流派,個個都係自己鍾意邊張牌就放落牌組度,好多人副牌依家睇返其實都係亂鳩咁黎,但反而果時係玩得最開心最過癮
隻GAME一開始嗰時好唔平衡
俾錢就可以第一,嗰時法術打建築物既傷害仲未滅半,
基本上你啲卡MAX佐,鳩守再射火箭就會WIN

後尾佢真人比賽輸佐JASON巨人小兵流
咁我用夜女啦,暫時得佢一張3lv

巨人我唔夠lv
我轉都唔夠卡同金幣 點都要玩住先

而加3941杯應該贏2 3場先升到
反而遇好多旋風飛斧比人屈 我副野又慢

我換走電法啦,我都覺副牌有d高水

最高上到3985之後連輸上唔返
新手上路,伊家2800杯,想問下用伊套點打先上得快d ,打親石人果d大水deck 好易俾人一波收皮
Click this link to add as friend in Clash Royale!https://link.clashroyale.com/invite/friend/en?tag=LUUPL0&token=ka9t6r4t&platform=iOS

睇我打 領唔領悟到就睇你了
火球同大電邊個好d
火球,而家既大電唔識欣賞,個人認為

Ps我係玩大電出身
靠地飛賺水有啲吃力,可換公廁矛屋或者傳統水塔

地飛同細皮有啲似,可換後排
不過重點都係LV, 9741夠上3000

如唔想玩大型推進,可考慮 玩石人毒礦
LV 11 8 5 2 上 4000
試下矛屋先
我想月尾上4000咋
石頭人玩後排
三個魔法亦都太多
箭雨唔要,入水塔
小皮同埋地龍二堜一就夠
入隻青龍BB
自己組牌先係最正
而家個個都一樣
有咩咁好玩?

我個牌組打左幾千鋪都未撞過一樣
依家玩家們既技術成熟,牌組結構完整。
但相對地係天梯就已經有好多成熟既流派。
比如速轉豬,平推石頭人,各類既三槍,狗球,天狗礦工等。
可以亦因為咁官方先整個選卡,等大家可以回歸返以前鳩玩既快感啩
傻豬黎既..
官方搞選卡挑戰係因為啲新卡挑戰自定牌組既話太多人接代打.
而家用選卡模式既話等啲代打無咁易打得贏
好似係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞