[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(15) 夠鐘又開新post喇各位

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
Okay 你地派一個人入黎主會傾傾
巴打求其入一個會 衝下盃數先啦
始終開左年幾 大部分公會都好耐
收人要求基本都4000盃
3000盃以上會搵到活躍公會架啦 加油
4張傳奇 有D難升啵
滾木轉小電,電法轉飛行器/重甲?

其實我張張都好低lv,無咩分別
有電法都可以keep滾木既,刺客可以考慮轉低水過牌,如冰屎,冰人
連登有幾多人打到20勝
木馬轉豬 再加個屎爐
變左好耐之前一個挑戰既hot deck
會友鏢局 招募熱血鏢頭

主會 - 4400盃
分號 - 4000盃
叁號 - 4200盃
肆號 - 3800盃

歡迎好戰/長期刷Challenge玩家
12勝以上玩家優先考慮
以禮待人 無禮即踢

想同幾個Clanmate 跳糟
會唔會有分會容納到4-6個
盃數4000-4600既 全部正身肯打盃

打左成晚先打到去十冠箱
轉頭入
4隻傳 課黑都要課1,2皮先搞得掂
會友鏢局 招募熱血鏢頭

主會 - 4400盃
分號 - 4000盃
叁號 - 4200盃
肆號 - 3800盃

12勝以上玩家優先考慮
以禮待人 無禮即踢

想同幾個Clanmate 跳糟
會唔會有分會容納到4-6個
盃數4000-4600既 全部正身肯打盃

打左成晚先打到去十冠箱
轉頭入

岩岩入左
2lv傳奇上四千三都夠做
4300... 有小小心機玩都會打到
有心玩落去 你2lv覺得可以玩到幾遠?

真係難聽小小講句 唔係每次結算都有世界排名果d人 唔好教人玩, 最基本起碼10000內先叫識玩。

除左非代打廿勝玩家
只攻與防
#90LJJGG2

快啲嚟一齊刷部落箱啦,每次都十箱
新手都歡迎一齊玩
好多熱心捐卡嘅成員
入clan嘅巴打打返 香港人/HK就OK

https://link.clashroyale.com/invite/clan/en?tag=90LJJGG2&token=9xxxcyms&platform=iOS
只攻與防
#90LJJGG2

誠招活躍玩家一齊刷十箱
長期十級箱
新手都歡迎一齊玩
大把人捐卡比你

https://link.clashroyale.com/invite/clan/en?tag=90LJJGG2&token=9xxxcyms&platform=iOS
最多上到3千9 ,不過我唔係好勤力爬分,都係淨打箱,對到11 12本就唔係好夠力又落番去
而加飛龍轉左飛行器,刺客轉重甲,滾木轉小閃,感覺順手左,係變左有d怕6蚊,仲有無得執
會友鏢局 招募熱血鏢頭

主會 - 4400盃
分號 - 4000盃
叁號 - 4200盃
肆號 - 4000盃

12勝以上玩家優先考慮
以禮待人 無禮即踢
喂手足你幾寸下喎
前幾個post 都見過你寸人低杯

借問聲你幾多杯?
維持穩定排5xxx排名結算
唔係串人高定低杯 講緊誤人子弟
你知呢個遊戲金錢幾重要
升左一樣唔應該升既野 要幾耐先打得番份錢?

Btw你咩排名?
自問唔高
而家打到上4600

人地好心比意見
點都好過新手無頭烏蠅咁升埋d非meta 嘅卡
再者聽唔聽意見係當事人嘅決定
唔需要ban 9 埋比意見嘅人囉
我角度係誤人子弟 可以嗎?
公道講句,
玩呢隻game得兩個方向
一係就娛樂向,一係爬盃向.
娛樂向就間唔中玩一兩舖,卡lv低都無傷大雅,最緊要自己用得就手,開心
爬盃向就keep住一日玩幾舖,卡lv緊要,所以如果無乜課金就最好簡啲易升既卡
我見問問題嗰個副卡都有4張傳奇,
一般黎講就算小課都係養唔起去爬盃用.
咁當然,如果你覺得隻game只係for fun既, 4傳奇真係無問題,
所以要睇你既出發點係乜野, 先可以解答到你
我其實係想爬盃,但因為我卡等唔高,只係小課(淨課優惠包)

10本3900幾暫時係極限,所以睇下有咩突破就拎上黎問下 (原本石頭人,而加用大皮卡感覺靈活d,2隻都係5lv)

希望唔好嚴我多野問

附上牌組,咁樣順過原本果套,我幾鍾意飛行器所以忍痛放棄6lv龍bb
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞