[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(15) 夠鐘又開新post喇各位

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
冇要求
點入?🙇🏻‍♂️
點擊該連結加入我在《部落衝突:皇室戰爭》中的部落!https://link.clashroyale.com/invite/clan/cnt?tag=2JYVCRP8&token=rbn8nyms&platform=iOS
入左了
Thx🙈
唔介意睇英文可以睇下 clash with ash ,surgery gorblin同orange juice
Surgery goblin 正
太低盃或者10石都打唔到12勝
唔好睇d太勁嘅
因為人地d細節或者loop牌、對應、防預判太高階
睇完都唔會太明
有無 Ching比d意見
Ching比d意見
各位高手,我呢埋卡可以點砌到穩定啲
發覺一對住對面出大坦我就亂
對面通常一大坦+火法我就無曬符
啲蚊全部比火法收曬皮

哥布林佢好似剛剛講左唔再打天梯
OJ相信都係好多人既CR啟蒙老師🙇
最欣賞OJ教果D技術分享,好似拉兵,如何應對某張牌,點樣賺水差,不同兵種既視野,真係好多好多,有別於直接講熱門牌組,OJ既片睇完真係獲益良多
繼續玩狗球喇
升到上3狗7球你可以上多二三百盃
你個分斷應該好9多炮巨
要善用個骨墓點樣拖時間
如果用重甲換礦工定刺客好?
有冇人入唔到GAME
又係打到39XX連輸
啲人高lv到痴線
4lv傳說都有
各位高手,我呢埋卡可以點砌到穩定啲
發覺一對住對面出大坦我就亂
對面通常一大坦+火法我就無曬符
啲蚊全部比火法收曬皮

針對返你自己驚既野 大皮拎黎打坦 太多團卡 火槍又低血 是但換一隻入女武神/騎士黎切斷後排
岩岩差一場4千,即刻比個12本對手我

終於上到
個箱係咪要keep住係4千杯以上先有?
有冇邊位player值得睇,睇來睇去都係Godspeed
唔介意睇英文可以睇下 clash with ash ,surgery gorblin同orange juice

Clash with Ash =
經常邀請嘉賓介紹牌組,睇佢一個已經夠晒

Surgical Goblin =
唔同牌組都打到 12 勝既人,邊打邊講解

Orange Juice =
介紹片好出色,但遊戲少左更新,無睇好耐

Chief Pat / Coltonw83 / Aaron / 木木 Dez / 康師傅 / Sim Siu / Terry

數數下原來我都睇得幾多
仲有一排追開政政,睇公會戰

仲有無漏?求介紹 
恭喜晒~
唔洗呀, 你呢一季上過4000,
就算你跌到落1500都仲會有二簡一箱
巴打咩deck上

唔好學 d人建議多d白卡,我呢套好難升,2傳2紫
我拎黎升到4千先慢慢儲

搭單問我有隻3lv暗巫,有無咩deck岩用,定係無人玩 係咁抽到佢唔想哂,但就算配石人都好易死
想學都學唔到 無bandit
暗王子
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞