[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(15) 夠鐘又開新post喇各位

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
用到上4000係okay
不過5張傳太難養
行唔到遠呀ching
真係好難,遲d換走電法同超騎玩3沖
我肯定呢副野過時 我有幫其他人打天梯 4000-4600
12/9/5/3 見到都偷笑 而家個個都超高lv 純粹技術差異

真係夠晒垃圾
課唔課
不了
微課玩家應唔應該課每次升杯果$38 pack好?
呢個唔係好抵,上到A9之後嗰d抵好多
冇課過 而家有兩隻傳 伐木工同礦工 好唔好課今次個78蚊搏下冰法電法
微課玩家應唔應該課每次升杯果$38 pack好?

呢個唔係好抵,上到A9之後嗰d抵好多

thx ching
可以任買
新手第一次玩無從入手 係咪係咁放卡就ok?
有無玩過天下太平
拆晒人地D野就贏
可以買滿張巴巴桶
依加副deck用緊滾木 諗緊轉唔轉野蠻人桶好
啱啱打返上 5000,重係用緊 9 9 10 11 橙,
12 12 13 白,一張 7 紫。大皮三槍水塔 deck。
幾乎場場對人全 Max,見到 Lv5 Legend
真係好冇癮。印象中 4700 以上我係冇見過 9 橙。

啲卡係咪慢慢打慢慢儲?
係,巨人行前,其他兵企後
學吓點樣賺水防守,學吓組織配撘
係 佢副文章係過晒時 負評我做乜 我講事實

自從出左2v2加箱轉左做750 2500箱果陣 已經無左咩分段用咩卡lv去分區 分區最多比盡你計紫同傳only
thank you
依家新手反而最難捱係3000-3800果個階段 d卡LV係根本夠上4000 通街都2/5/7.5/10.5
想問下,琴日出左78蚊傳奇箱,買左幾個之後灰左話交易處理中...之後今日見到10階優惠包又係話交易處理中,有冇人試過,已經種中登記張卡都唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞