[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(15) 夠鐘又開新post喇各位

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
又係臨4000整件12本俾我
仲要扣我29盃
贏一場咪加返30
咁易贏就好 啱啱又俾咗件7lv紫卡我
離完季仲有排, 上4000一定得既
有冇巴打棄左Game 可以送個AC 黎玩下

https://t.me/HotWhisky
上8591收個啦, 唔貴
有無話邊月頭月中月尾邊啲時間好爬啲
卡咗成個下晝又係連贏4連輸4咁 好乞人憎 一個下晝loop兩三次
之前都試過幾次係咁
季尾10零日最好
我升4千好似係完季果日黎,果日d人無咁勁,可能唔急住即刻爬分,但今日就好鬼難打

巴打們可唔可以比小小意見我
呢套最多打到4600
可以換走啲咩卡?
感謝
走電法, 入bb龍?
骨召魔法應該配細電箭雨或者毒細電
個火球唔太啱你解對面防守兵
除咗大蚊之外無野係高dps
如果靠隻wuwe死守
對面炮巨,你無大蚊其實都幾9煩
尤其4600盃咁多炮巨
不如電法換個風,火球轉毒
Thx 大家
其實我都想知放骨召有無咩技巧?放正中間定放側d?
放公主塔正中間有機會會打到主塔 想穩陣嘅就偏個角位
伐木工加精野點守呀大佬 真係玩到頹
你用緊咩卡呀~我見到呢啲combo反而開心喎, 因為咁樣10水佢就做唔到防守
太理想化
石人組
起手唔順
用哥軍+黑王完全解唔到 成座塔溶咗
連counter push都做唔到

諗緊換咩牌組上4000
又卡咗幾日 三次去到3988都輸返轉頭 你限輪迴咁
輸俾啲勁高lv嘅都要扣我31盃 贏又唔係加得多 好唔公平
咁不如直接賣左座塔,你攻另路?
認同, 骨召帶毒好過火球
大蚊可換細蚊
訓練EQ時間
贏到高牌等嘅人好爽
呢排超多巨人雙王, 好難打
睇到O曬嘴, 全1lv 上四千 (重點係個塔係1lv...連骨仔都唔可以一下打死)
https://youtu.be/7bYK1RZpERY
所以大家唔好成日屌等壓,有時根本就係技術問題
會友鏢局 招募熱血鏢頭

主會 - 4400盃
分號 - 4200盃
叁號 - 4200盃
肆號 - 4000盃

歡迎好戰/長期刷Challenge玩家
12勝以上玩家優先考慮
以禮待人 無禮即踢
好似好耐之前已經有人1lv上3800,之後越黎越多人咁玩(我見老高都有)

但你都要開齊1lv傳奇卡先玩到,加上實力都要好好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞