[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(15) 夠鐘又開新post喇各位

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
個箱
問題係迫你用自己coins升d自己唔常用嘅卡,打一場之後下次部落戰又唔同卡on99
好耐無見過 儲$4萬買仲快
紫盃跟公會題示

獎勵係按照當季最高獎勵
你係A公會拎第1
去左B公會拎第3
結算都係派A個箱(最高獎勵)
(根據官方說明)
公會唔追排名
可以選擇唔發動戰爭
一季14日 最盡打7次
都係派最高獎勵果次個箱
今次有十幾萬金 好吸引
買左可以升一張卡
打緊部落戰嗰個可唔可轉公會
會唔會好似部落寶箱咁,有段時間冇得參與?
打緊部落戰嗰陣可唔可轉公會
會唔會好似部落寶箱咁,有段時間冇得參與?
但每日打會快啲上league拎好啲獎勵
前題係每次都要第一/第二先上到去
之後第三開始都會扣盃
銅唔扣
宜家已經無課金慾
打rank剩係得一套夠lv打
d火槍手 豬全部得8lv 想玩都無得玩
慢慢開公會箱個d儲下錢就算
我的滑板鞋
#22CCJQJ9
https://link.clashroyale.com/invite/clan/cnt?tag=22CCJQJ9&token=68ba6ky3&platform=iOS
收4000+ 收活躍會員肯捐卡肯打公會箱

希望換返d新血 一齊打部落戰
唔夠4000又想入可以係度搵我講

另外定期會搞聯賽比公會d人一齊打
不定時會有友誼賽
公會仲設有wtsapp群 比大家一齊交流
目標係top200

公會有好多絲打
申請度打lihkg就得
依加升曬啲卡上9741打挑戰仲好玩過打rank
挑戰輸左好明顯技術同卡組問題 但打rank成日俾人等壓條氣唔順又要焗住用最高呢戈套打
diu 4100盃啲對手全部都max level
有無人知點解有d人第2日部落戰可以打兩次
平均返四個clan對戰次數
真 我4300個個對手都5000幾盃
隨機抽啲可以打兩次既人?
迷失的羔羊@@hk
hk local top 10
主會迷失 4600+
二會迷路 4000+
三會迷途 3600+
四會迷踪 3600+
未必係最強,但一定係全港最圍結, 最熱鬧既公會
歡迎凝聚力強, 活躍, 中意吹水, 中意同其他公會玩友誼賽既大家加入
公會部落戰連開, 希望所有人打齊2日既部落戰~ 有興趣加入一個熱鬧既公會一齊打拼的話, 歡迎加入羔羊既大家庭
4個公會共用一個telegram group
分數差少少, 有心玩但申請唔到公會既,歡迎telegram我:nothisid
另外coc,沉默的羔羊@@hk招收非速8,9,10本,歡迎新手老手加入~
更新完一排個生態又改撚曬 依加周街空軍煩到仆街 副deck升得咁辛苦又要轉 好撚唔想爬rank
宜家個公會啲人唔係唔活躍, 但真係好廢 clan war完全幫唔到手/打完collection day又唔肯打war day霸住個位

我同個fd 5個account拎哂5勝都冇用

今個season千辛萬苦升到4300叫做少少安慰
我都係 一係唔打 一係打到成舊屎咁
本身個clan好多休閒玩家 Clan Chest每次都拎唔到10/10 都算 反正啲獎勵一般
Clan War而家搞到其實無得你休閒玩

不過Clan War係幾有趣 但變相你個clan基本上接納唔到太廢嘅人
以前啲2000幾杯啲人都話可以靠疊場數叫做有貢獻 宜家clan war見到佢哋啲神觀念神deck(例如1lv六蚊)真係吐血

叫個會長處理下啲亂玩/死魚又當睇唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞