[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(15) 夠鐘又開新post喇各位

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
搵到啱自己玩法嘅牌
就記得集中投資,盡快升分
每升一個競技場就再拎多啲卡
咁樣嘅投資應該有最快嘅回報

去到後期,升爆白卡趕住上 5200
開個季尾箱已經多人好多野
到時多咗卡,轉牌組都會易啲
無問過大家 轉貼左D招生文過去高登
希望大家唔好介意
見果邊有D 3000盃人搵公會
迷失的羔羊@@hk
hk local top 10
主會迷失 4600+
二會迷路 4300+
三會迷途 4000+
四會迷踪 4000+
未必係最強,但一定係全港最熱鬧既公會
歡迎凝聚力強,活躍,中意吹水,同其他公會玩友誼賽既大家加入
4個公會共用telegram group
分數差少少,有心玩但申請唔到公會既,歡迎telegram我:nothisid
另外coc,沉默的羔羊@@hk招收非速8,9,10本,歡迎新手老手加入~
想問下有無公會收人?
依家3700杯
因為依家個公會每周寶箱都打唔齊

之前玩開石頭人,不過比班精野玩死轉大皮卡

諗住升到咁都夠lv,點知3千9又係勁難打,7lv紫卡,10lv橙卡都見唔少
比着係我會加多啲地面部隊落去 因為大皮卡本身打完防守之後都好難反擊 淨係防守嘅話俾人磨下磨下最後都會輸 我自己會換走一張空軍換黑王子或者幽靈刺客嗰啲落去
黑王3lv,幽靈1lv
[
用而個陣玩到42-4400到 玩到好悶,想汁多個陣玩玩

傳奇卡 差唔多張張都2lv
史詩 有6lv 既得 女巫同氣球
希有 火球有10 女武神 9lv
普卡 得哥軍13 3蚊 5蚊 12

有咩意見
只攻與防
#90LJJGG2

快啲嚟一齊刷部落箱啦,每次都十箱
新手都歡迎一齊玩
好多熱心捐卡嘅成員
入clan嘅巴打打返 香港人/HK就OK

https://link.clashroyale.com/invite/clan/en?tag=90LJJGG2&token=9xxxcyms&platform=iOS
見到商店有傳奇冰法,本身有1張,值唔值得買多張升lv2
你平時副牌組有落既咪買
無既 你多閒錢或者會因佢2lv而轉牌組咪買
傳說好難養上去 諗清楚
輸起手真係好戇鳩
GodLikeHK

#8PR92G90

部落箱每次都可以十箱
歡迎活躍玩家加入
加入時 請注明HK 就可以了

https://link.clashroyale.com/invite/clan/en?tag=8PR92G9Q&token=yc7ddk9d&platform=android
差別在於秒唔秒到10lv細怪
見到商店有傳奇冰法,本身有1張,值唔值得買多張升lv2
冰法沒用1LV同2LV差別唔大 低攻到
差別在於秒唔秒到10lv細怪

依家都唔係好敢衝盃..雖然得3000..但成日見到人地D白卡都成10LV以上..
我係咪都應該存下升下卡先好繼續呢
你唔怕跌盃既話,應該打多D 1V1
一黎用熟你套牌,睇清楚有咩缺點再改下
二黎練技術,平LV同打高LV有分別,想上分一定要練
有冇邊位player值得睇,睇來睇去都係Godspeed
有冇興趣入黎
我都係睇開CWA同SirTag 仲有無其他推薦
有無咩要求?🙇🏻‍♂️🙇🏻‍♂️
利申好廢
香港最勁梗係AARON同24啦,不過唔係成日開台。
另外木木同T叔都好好睇,木木仲有一系列教學,雖然舊左少少

唔介意國語就俠客啦,成日開台
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞