[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(15) 夠鐘又開新post喇各位

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
中傳說個機率覺得還好 但個問題係中開果張就成日中 我玩左大半年 第1張legend係地獄飛龍 起碼抽左6,7張番黎 其他legend多數買 仲差神箭 電車 幽靈
Godlikehk 招收新會員
盃數要求:3000 或 以上
設有Clan TG (必須加入)交流心得,發佈資訊用
https://t.me/iy1018

要求
多參與Clan war
多求、捐卡
屌你老母
13 common 11 rare留喺3800托柒咩
連輸三場
季頭係咁架喇 睇開啲
I know that feel
一琴季初 周街 13/11/7/3
個challenge值唔值俾一百石重打
唔值
雖然我都係第3次先打到
新手仲係arena1 daily 有1000coin 王子 (而家紫卡得bb 龍)買唔買好?
似水巴,3300,請問收唔收?都日日會玩,會打公會戰的
3300,找公會收
家下打公會戰,啲人唔打比賽,但係又打集卡
sorry暫時收4000盃以上了
有興趣 add我tg 上面有
古老人,無用TG
有意可申請 HKGolden ~
打公會戰就OK ~ 不限盃
普卡都要12勝先有
打唔到就等佢出先
最怕玩draft card
迷失的羔羊@@hk
hk local top 10
主會迷失 4900+ 新加入朋友仔請加入telegram group
二會迷路 4000+
三會迷途 3600+
四會迷踪 3600+
未必係最強,但一定係全港最團結, 最熱鬧既公會
歡迎凝聚力強, 活躍, 中意吹水, 中意同其他公會玩友誼賽既大家加入
公會部落戰連開, 希望所有人打齊2日既部落戰~ 有興趣加入一個熱鬧既公會一齊打拼的話, 歡迎加入羔羊既大家庭
4個公會共用一個telegram group
公會爆人, 分數差少少, 有心玩但申請唔到公會既,歡迎telegram我:nothisid
另外coc,沉默的羔羊@@hk招收非速8,9,10本,歡迎新手老手加入~
POOHPOOH #8GGQCU 招部落成員

招3400盃以上活躍成員 公會長期開公會戰 公會戰前會有練習 交流牌組心得等
要捐卡 公會戰一季可skip兩三次 但切忌鳩打/ 只打第一日唔打第二日
希望搵到d 實力穩定既一齊打clan war
會友鏢局 招募熱血鏢頭

主會 - 4400盃
分號 - 4300盃
叁號 - 4200盃
肆號 - 4000盃

歡迎好戰/長期刷Challenge玩家
12勝以上玩家優先考慮
以禮待人 無禮即踢
肆號為訓練營
每週固定星期一、五開戰
所以Card Level未夠高
唔想日日打ClanWar
可以先去「肆號」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞