[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(15) 夠鐘又開新post喇各位

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
課金都唔會追到 除非5位數字咁課
cr反wechat
好波
聯絡左冇覆我
點解
冇錯
Supercell好波
大家母公司都係騰訊
Search #8GGQCU
打左未
點會要5位數 課幾個package打下challenge得啦
你爆箱就另計
我咁耐都係課千幾蚊 而家白卡滿 橙卡平均10.8
紫7.x
雖然唔多人好似我咁活躍
但普通人升一套用石打10石慢慢升都得
真係唔洗急 部落戰係比你機會玩唔同卡
唔夠lv咪試下用技術搭救
好過天梯咁悶啦 而家clanchat夠晒熱鬧
之前真係冇咩fdly冇聲氣
下一步就到100石
課金好明顯係講開箱啦 課金打challenge有咩好講
咩叫有咩好講 唔洗錢咩
仲要最抵 睇唔過眼有人叫人唔好課
好玩就值得課 唔課就付出時間 唔好係到叫春
你都on99
宜家公會戰將9/7/4/1個standard拉到上11/9/6/3 隨時12/10/7/4 (當你clan打到金牌)
新入坑點撚樣追 同堆新入坑講唔值得課又係叫春?
之前clan chest機制就真係比新人追lvl用啦 一個禮拜額外多幾百張卡 仲包紫卡
宜家公會戰你個新人副卡得9/7/4/1拎出去比人屠你都踢佢走啦
岩呀 佢好撚on9
哇咁快講到金牌 金牌個獎已經高過以前部落箱
詳情可以睇巴哈個post
[url]【閒聊】部落戰寶箱真的有比部落寶箱好嗎?
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=29712&snA=14867[/url]
銀2追到卡 銅1追到錢
銅牌1479已經夠洗 仲要你可以輕鬆打
唔洗好似之前咁活躍既打大部分
踢唔踢人係公會自己決定
做人唔好咁短視 war只係出左短時間
之後正正常常有打一定上到銀
新人玩冇幾耐就想追到人?cr係養成game
唔好妄想玩一陣就追到人地啦
唔啱你玩咪唔好玩
部落戰係多樣野玩
新入坑冇咁得益 但係唔代表部落戰係差
因為佢設定根本唔係黎幫你班新手
我同意係可以做多d去保護同吸引新手
不過部落戰我就十分滿意
好簡單咁掉返轉諗
我叫你重新玩過隻ac 你要將全部卡拉返上11/9/6/3要幾耐?
clan war對老手當然係好事 多左野玩 又多左clan內互動 友誼戰試卡組等等
我宜家只係針對緊班新入坑既講
你中階/高階公會一定唔會收一個新入坑既黎輸先係咪?
咁注定左佢留係低階公會玩 打完收集日唔打war, 拎d 9/7/4/1都未到既卡出去玩
牌組亂砌,質素參差, 你點樣靠個clan reward向上?
當個新手追到全卡平均9/7/4/1, 佢可以開始入返正常少少既clan, 可能銀牌clan玩啦
次次clan war堆牌上限又變左10/8/5/2,你幾時先升得晒 ?
更唔再講11/9/6/3 用既金錢量, 隻game洗錢永遠快過賺錢, 禁個制升卡就等於你兩三個禮拜既努力
新手真係會有心機玩落去? 我唔認同
咁樣係個game整體既問題 而家部落戰佢個賣點亦都唔係要解決呢個問題
至於牌組亂砌 質素參差
我覺得呢個就係老手玩家有冇幫新手既問題
所以我覺得新手應該入大公會既分會
雖然部落戰原意係幾好 可以令玩家發掘新牌組同推動埋部落氣氛
但Clan war真係對新手好唔友善 無論 等壓 卡牌數量 配對問題都突顯曬
一個唔課金既新手玩最少5個月先會平均卡等上到9/7/4/1
卡等/識用既牌組/擁有既卡同埋收集日收集到既卡 都好限制咗佢地既牌組 所以成日砌左副唔熟又低呢既牌組 搞到新手打部落好無引
同埋個配對系統可以配對杯數差成千既杯既對手 (我琴日就配左個低我千3杯既對)目前為止打到8-9場部落戰有6場既對手係杯數相差千幾
唔好講clan war
平時街場22
配左個啱啱4000盃
副牌得11852嘅
我即刻魔法開對面主堡等下一場
連carry都廢撚事

利申:呢三季天梯local前幾十
可以睇埋佢點出卡先再決定carry唔carry都未遲既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞