[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(15) 夠鐘又開新post喇各位

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
以前勤力=有回報
而家勝率決定一切
呢家先2000
【46/50】1HP #8VJVLVR
招收活躍新血 分享你既1血逆轉
目前大概3000至4600盃
唔會隨便踢人,除非冇參與部落戰 / 冇捐贈 / 太長時間冇上線
誠招活躍玩家 真係有熱誠同鍾意玩clash royale
我覺得輸唔係問題
但有啲連1lv嘅卡都敢拎嚟用
你話1水骨呢啲洗卡牌就算
但六蚊呢啲1lv就擺明唔想贏
見啲人橋頭擺怪真係無眼睇
低杯仲好鐘意教返人玩
見佢哋討論戰術同war deck每次我都黑人問號
不過我都衰嘅唔出聲等佢哋死

Btw個個都有新手唔識玩嘅時候, 只希望佢哋早日開竅

有冇人可以幫手睇下可以點執
屌 而家先知你係邊個
你想入嚟無咩所謂呀
係我就入黎啦
你退咗你而家呢個先 我邀你
退左啦
會友鏢局 招募熱血鏢頭

主會 - 4400盃
分號 - 4300盃
叁號 - 4200盃
肆號 - 4000盃

歡迎好戰/長期刷Challenge玩家
12勝以上玩家優先考慮
以禮待人 無禮即踢
6蚊咁低Lv 唔好用 好似好D
比人一個zap就電走
2100杯咋打十場先得兩場有人用zap
低杯唔理咁多啦
有討論咪好
3蚊換6蚊啦
骨群我都唔會要但你所有嘢都偏低lv 一係換塔守豬, 一係小皮火槍手之類
狂暴唔要啦, 對面識解你啲天狗仔你支狂暴就成場冇機會出, 建議換zap/箭雨

應該會降到3.8水左右, 順手啲

其實任我建議我一定推巨人, 我3500上4000都0敗, 9lv/10lv上到4000, 11lv必上, 就算其他rare卡我嗰陣都7-8lv都夠做
都係補充返個deck
3500->3800: 10巨人 6飛龍 2冰法 2暗巫 10箭雨 11弓手 8火球 8小皮
(跟住冇打1v1一排+課咗少少金)
3800->4000: 11巨人 6飛龍 3冰法 3暗巫 11箭雨 11弓手 9火球 9小皮
玩左兩個禮拜咋我 成日都唔中巨人冇計
以您呢家既野咪天狗 氣球 3蚊電法 地獄龍 火球 𦻒比 騎士
天狗是咪即無baby dragon
張7水傳說
有冇人可以教我組卡
啱啱開始重玩 好難打上去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞