[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(15) 夠鐘又開新post喇各位

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
好野齊齊抽
3水弓手/ 4水單隻火槍?
無錯
唔該巴打,試試先
卡住係3900 有冇巴打可以指點下我副牌
依加周街皮卡/小皮卡 超騎變左進攻黑洞 防守又好易俾人空軍加地面小坦屌打 同埋小屋應唔應該轉做電塔之類 明明放係河4格中左/右 都引唔走隻豬

有冇興趣入黎三手飯堂
超騎好難用得好
多餘嘅功能唔值七水
只攻與防
#90LJJGG2

快啲嚟一齊刷部落箱啦,每次都十箱
新手都歡迎一齊玩
好多熱心捐卡嘅成員
入clan嘅巴打打返 香港人/HK就OK

https://link.clashroyale.com/invite/clan/en?tag=90LJJGG2&token=9xxxcyms&platform=iOS
nerf得太誇張了.
但岩岩睇youtube見俠客用左副狂暴超騎骨球打左個12勝, 可以去睇下~
巴打試下換走個超騎佢?
呢個版本定上個版本nerf得太勁, 張卡得2lv唔值得你放入隊
可能換隻大比卡仲好
會友鏢局 招募熱血鏢頭

主會 - 4500盃
分號 - 4300盃
叁號 - 4200盃
肆號 - 4000盃

歡迎好戰/長期刷Challenge玩家
12勝以上玩家優先考慮
以禮待人 無禮即踢
迷失的羔羊@@hk
hk local top 10
主會迷失 4600+
二會迷路 4300+
三會迷途 4000+
四會迷踪 4000+
未必係最強,但一定係全港最熱鬧既公會
歡迎凝聚力強,活躍,中意吹水,同其他公會玩友誼賽既大家加入
4個公會共用telegram group
分數差少少,有心玩但申請唔到公會既,歡迎telegram我:nothisid
另外coc,沉默的羔羊@@hk招收非速8,9,10本,歡迎新手老手加入~
轉左大皮既話 我清小兵能力弱左好多
睇泥副牌 要大改
你有冰屎細電就唔洗再要電法
你想玩毒礦
一係就夠多骨仔哥仔
等人地唔夠魔法清你既時候打節奏
一係就絕對防守
你個deck有間茅屋
咁就不如走骨仔向
超騎太大水又廢
一係換小皮或者黑王子
Thx 巴打 電法轉矛哥定亡靈/蝙蝠好? 同埋加農砲洗唔洗轉
終於上咗4000分
用之前套大皮礦工variation

有冇收到風,冇左部落寶箱之後變咩?
部落任務/公會戰
幾時更新呀知唔知
月尾啦應該
10本3800石人夜女打撚到冇癮
下下match d 13lv精野 6lv 大皮卡 飛斧旋風
我隻石人先得5lv 打撚咩
精野皇巨真係唔撚會nerf 官方係咪食撚左屎
打到上去精野皇巨10個有8個都傻仔黎, 捱過3800就會見到曙光
有無d 2v2 排組推介下, 上到4000 分2v2 好難打, 自己用緊騎士桶打杯, 但2v2 同人夾唔黎成日
2v2重點一定係風同魔法
試下風飛斧豬?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞