[重新出發ng+] 巫師3:狂獵繁中討論區

1001 回覆
20 Like 1 Dislike
有冇人覺得yen好少戲份

主要睇傑佬溝女搵返個女

Triss正d

本來我都覺得係 我最初都係淨打game
直到睇左書 yen先係真女主

主要睇傑佬溝女搵返個女

Triss正d

得對波大
炮友而已

葉女王快來騎獨角馬

Ciri
有冇人覺得yen好少戲份

主要睇傑佬溝女搵返個女

Triss正d

Triss只係二奶,炮友
主線+兩隻dlc,一定要買
我爆咗兩次機
傑佬99lv

主要睇傑佬溝女搵返個女

Triss正d

得對波大
炮友而已

葉女王快來騎獨角馬

yen bb有獨角馬癖好得意
我爆咗兩次機
傑佬99lv

一樣
我爆咗兩次機
傑佬99lv

一樣

冇得再升上去?
打到搵女巫,有強迫症想做哂支線先主線
好很多問號呀
SORRY, 電話SHORT 左, 引用得少少

我想問百果園D "?" , 可唔可以番去做番

仲有我都打到女巫果度, 佢係咪一樣可以食用??

有D興趣想買書睇。。。係咪D攻略本有埋故事睇?? 但好似得英文

有D興趣想買書睇。。。係咪D攻略本有埋故事睇?? 但好似得英文

幾時都可以番白果園
白髮果件就食得, 沼澤入面果3個就唔得

幾時都可以番白果園
白髮果件就食得, 沼澤入面果3個就唔得

應該冇攻略本
如果你話書 witcher系列係波蘭國寶黎 當年奧巴馬外訪 波蘭總理就送左成套witcher書同witcher 2俾佢
書其實係game嘅前傳 game嘅故事其實係原創嘅
所以就算你1玩起都會有d野唔知
真心建議去睇 你會發覺隻game做得好足 好似人同非人嘅爭執 傑佬兩難嘅選擇 等等 隻game係好傳神咁做番出黎 但同時係新故事

?號最好早啲清
有啲係比怪佔領地區,打完會解放
太遲會冇咗
一開始冇睇攻略玩 miss左幾個白果園任
國王問我有冇死人果到都好似亂答左有死到

我冇開到模擬Tim
默認死哂

唔會話影響大劇情
係有d支線唔同左
其中得一個支線會好唔同
其他就cut scene唔同左咁姐

Yen個配音真人拍開shakespeare野好有仙氣

唔會話影響大劇情
係有d支線唔同左
其中得一個支線會好唔同
其他就cut scene唔同左咁姐

係咪應該清哂一個地方嘅任同?先去下個地圖?
買左 探索中
好多野玩 係咪可以屠村殺村民
升左1級 學左個技好似係迷惑術 好似有得說服人
Btw 啲點數應該學咩好 戰鬥係咪可以靠企位唔洗升?
買左 探索中
好多野玩 係咪可以屠村殺村民

好似唔得
可以打士兵...但唔夠打
依家10lv啱啱完左林中夫人主線
仲逗留係威倫 大把支線未清
真係可以玩到下年

有d咁既事?
點解好似冇玩過呢個任

有 仲幾大波

點先玩到呢個任

鐵娘子
屌你老母 解寶劍與餃子唔小心同追數果個商人打交
係咪會好似Darksoul咁小器記仇
地圖冇SHOW 百果園係邊, 有冇人可以指係邊等我番去做番D "?" ??
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞