[重新出發ng+] 巫師3:狂獵繁中討論區

1001 回覆
20 Like 1 Dislike
岩岩開dlc 有個支線 顧客永遠是對的 嬲+笑到嘔泡 睇黎全世界既銀行佬都係pk
岩岩開dlc 有個支線 顧客永遠是對的 嬲+笑到嘔泡 睇黎全世界既銀行佬都係pk

好想殺哂班銀行佬

笑到仆街勁多手續
仲玩緊 之前刷鐵匠錢bug刷到勁爽 之後瘋狂叫雞

呢兩本係咪第一第二嚟?
終於買左

前傳黎

最後願望->命運之劍->本傳1,2,3,4,5(5中文未出)

等緊第五本

咁入手應該咩次序
因為佢本書到冇寫 睇左前傳再睇本傳會唔會睇到199

呢兩本係咪第一第二嚟?
終於買左

前傳黎

最後願望->命運之劍->本傳1,2,3,4,5(5中文未出)

等緊第五本

咁入手應該咩次序

啱呀 睇前傳先
呢隻game 係我玩過咁多隻game之中其中一個最有內涵

可唔可以介紹下其他game係咩

最近隻重力異想世界完結篇(GRAVITY RUSH 2)都好好玩
係繼W3之後唯一一隻令我著迷既GAME

當然故事深度比唔上W3

呢兩本係咪第一第二嚟?
終於買左

前傳黎

等緊第五本

咁入手應該咩次序

啱呀 睇前傳先

前傳主要係介紹咩叫獵魔士
仲有點解YEN同傑佬會撻著左

呢兩本係咪第一第二嚟?
終於買左

前傳黎

等緊第五本

咁入手應該咩次序

屌!!!
巴打知唔知邊度有得賣 !??

呢兩本係咪第一第二嚟?
終於買左

前傳黎

等緊第五本

咁入手應該咩次序

屌!!!

好似普通商務個啲都有,

但我係上博客來買
有個昆特牌任務old pals搵唔到蘭伯特
明明坐標指去kaer morhen
但去到又見唔到佢
上網睇有人話晌大城間酒吧又係冇
係咪過左守kaer morhen果關就搵唔番佢

佢個張唔會miss唔怕

呢兩本係咪第一第二嚟?
終於買左

前傳黎

等緊第五本

咁入手應該咩次序

啱呀 睇前傳先

仲有ciri嘅一家人

呢兩本係咪第一第二嚟?
終於買左

前傳黎

等緊第五本

咁入手應該咩次序

屌!!!

好似普通商務個啲都有,

但我係上博客來買

大眾有齊 再唔係上網買囉
但去到又見唔到佢

佢個張唔會miss唔怕

過左好似係搵唔番蘭伯特

呢兩本係咪第一第二嚟?
終於買左

前傳黎

等緊第五本

咁入手應該咩次序

啱呀 睇前傳先

仲有ciri嘅一家人

刺蝟
但去到又見唔到佢

佢個張唔會miss唔怕

過左好似係搵唔番蘭伯特

我係做完佢個任之後去城堡搵佢

仲有ciri嘅一家人

刺蝟

想睇Ciri破處淫亂史應該睇邊本

仲有ciri嘅一家人

刺蝟

好問題
睇到第四本先有個位爭d破到處 上網睇人講波蘭佬好似唔比人掂ciri隻豬 我未睇第五集唔知ciri後續發展係點
即係中文小說仲有一本未譯?

Btw 搶左士兵看守既野走佬,甚至殺埋士兵 or平民

係咪係懲罰?有時真心想搶下 ,係劇情對答先影響結局吧

當然商人工匠我唔會殺

當然商人工匠我唔會殺

第五本好似今年會出 唔係好記得
殺士兵係沒懲罰的 只要你唔輸比佢 輸左就會罰1/3定1/4錢 平民除左牛魔王個方法有得殺嘅咩
搶野唔影響結局的 有邊d劇情影響結局 可以去問下鏡子大師

當然商人工匠我唔會殺

殺士兵係沒懲罰的 只要你唔輸比佢 輸左就會罰1/3定1/4錢 平民除左牛魔王個方法有得殺嘅咩

輸左係扣晒身上所有克朗
不過其實後期齊裝齊技齊突變都好易打

仲有ciri嘅一家人

刺蝟

好問題
睇到第四本先有個位爭d破到處 上網睇人講波蘭佬好似唔比人掂ciri隻豬 我未睇第五集唔知ciri後續發展係點

Ciri隻豬唔可以俾人食!!!!(除咗傑佬可以)

當然商人工匠我唔會殺

廢棄地點有時有油桶 解放左有村民 再推去佢地身邊整爆會殺到, 但幾分鐘後會彈返起身
新手4lv岩岩完左狼人任 on9咁去左接失蹤弟弟任
得把普通銀劍 打蜘蛛俠完全唔夠打 而且打唔入

有無高手指點下小弟應該點搞 蜘蛛仔都可以一齊殺哂
但boss真係打唔入
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞