[重新出發ng+] 巫師3:狂獵繁中討論區

1001 回覆
20 Like 1 Dislike
琴晚終於殺左光頭佬國王同肥大佬 屌佢老味大快人心

支線仼?我打到主線搵盟友都未殺國王

我之前都係搵埋個盲婆先有殺國王支線做

殺光頭佬個任叫為祖國

琴日解任解到異鄉人
一開始無啦啦自動輸真係好on9
我重以為自己咁撚廢 load左三四次save
以為要無損過
再上網睇先知係強制失敗
救唔到全game唯一好人
上年買左steam版未裝,啱啱買埋PS4版未開

琴日解任解到異鄉人
以為要無損過
再上網睇先知係強制失敗

呢個任我同佢講完野用快速旅行mod走咗。。唔想佢死
不過無咗後續任務。。
想問係告示板拎左通告點知去邊做任務

唔係個個都係任務黎,係個啲會自動彈出黎

琴日解任解到異鄉人
以為要無損過
再上網睇先知係強制失敗

不過無咗後續任務。。

寧願佢入動畫1take過殺左佢
都好過打兩拳入動畫強制失敗再望住佢死
果個無力感直係sad到
岩岩爆左主線
見到geralt係番Kaer Morhen
有種好巨大既空虛感。。
岩岩爆左主線
有種好巨大既空虛感。。

做孤狼?
岩岩爆左主線
有種好巨大既空虛感。。

做孤狼?

唔係
但果種人去樓空既感覺好強
d主要人物又揾唔番
好失落
爆左主線想撚下mod,有冇咩好推介

btw,有冇人知第二代個光頭佬個任係邊

琴日解任解到異鄉人
以為要無損過
再上網睇先知係強制失敗

不過無咗後續任務。。

果個無力感直係sad到

異鄉人係一開頭係旅館打架果到?
岩岩見到ps4 血與酒有實體昆特牌送!! 係咪old news 好想買但又多左隻game 好似晒左
岩岩爆左主線
有種好巨大既空虛感。。

做孤狼?

唔係
但果種人去樓空既感覺好強
d主要人物又揾唔番
好失落

咁DLC 就岩你啦

琴日解任解到異鄉人
以為要無損過
再上網睇先知係強制失敗

不過無咗後續任務。。

果個無力感直係sad到

睇人講做左群島之王個任之後 就唔會有飛仔遼交打 但係就做唔到夢之洞窟個任

果個無力感直係sad到

睇人講做左群島之王個任之後 就唔會有飛仔遼交打 但係就做唔到夢之洞窟個任

唔怪得我冇 我做左夢之洞
岩岩爆左主線
有種好巨大既空虛感。。

人一走 茶就涼
好想奶
pc版定ps4版好玩?

之前玩pc版打到一半 近排買左ps4 如果ps4版好玩d 就重玩

yen純粹好想屌佢 triss就gfable d
想問下
我未買DLC,如果想玩二週目,洗唔洗買埋DLC先?
同埋個次序係主線>DLC>二週目 定係 DLC>主線>二週目???

跟level打就正常主線 > dlc

但dlc有個choice係未爆主線先有
睇你點玩

detail?

女角ciri劇情 爆左主線就冇
好想奶

呢條女好似冇乜劇份
傑佬有時好蠢

有一次要入城
城外條橋有條友偷偷地賣通行證 但炒價好貴 傑佬用心靈操控術 講價

明明可以操控條友免費俾張證 笑撚死我
有冇咩網詳細介紹點砌build?

岩岩開始玩好迷惘唔知升邊樣好

想行咩路線
輕攻 >貓裝
法印 >獅鷲
Tank> 熊裝

想行咩路線
輕攻 >貓裝
法印 >獅鷲
Tank> 熊裝

法印

暫時仲係白果園做緊支線,隻griffin都未打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞