[重新出發ng+] 巫師3:狂獵繁中討論區

1001 回覆
20 Like 1 Dislike

去任務果PAGE轉啦

你接左可以遲d先做 邊有人叫你即刻做
我自己未試過唔夠打淆底走佬
你試下就咁跑走睇下得唔得
做咩任就跟番lv去啦

無留意個任幾lv
邊到睇個任幾lv?

任務個到咪有
如果個任太高lv會有紅色骷髏頭係個名附近

做咩任就跟番lv去啦

無留意個任幾lv
邊到睇個任幾lv?

任務個到咪有

唔該哂巴打

做咩任就跟番lv去啦

無留意個任幾lv
邊到睇個任幾lv?

任務個到咪有

唔該哂巴打

btw無記錯你果個任應該係正傳最高lv嘅狩魔任黎 我果時就爆機先返去做
白果園清哂所有問號,去左新地圖

玩左一陣已經發展有超過30個問號,仲要有成9個告示板

我應該慢慢玩開哂佢定二周目先清

其實我都預隻GAME要玩到4月....

同埋見完國王打左一次牌,頂佢D牌咁鬼勁既
係咪要無咁快會打得嬴?!

果個有機贏架
北方有隻藍衣衛 近攻排 同名有加成 一開始兩隻+買番黎1隻
另外有投石機 8點 又係同名加成
都可以係白果園有賣
再屈天氣牌放霧 冰黎檔佢
咁就有機

試過幾次贏到

佢有幾隻十分都贏到

我剩係買左自己無既牌,已經擁有既我無再買

暫時有千幾蚊,打造左毒蛇雙劍,成身材料
主要賣武器防具,食物都無點用過剩係冥想加燕子都夠哂

咁係咪可以狂買卡

基本上隻game最燒錢得附魔 仲要唔係話人人啱用 裝嘅話一定用witcher裝 變左又唔駛買 d錢真係用黎買卡買書咁 另外石之心有得買毒蛇高級裝 果到洗少少錢

果個有機贏架
都可以係白果園有賣
咁就有機

試過幾次贏到

佢有幾隻十分都贏到

咁係咪可以狂買卡

武器防具拆解出黎其實有冇用
定係一律賣錢好

任務個到咪有

唔該哂巴打

btw無記錯你果個任應該係正傳最高lv嘅狩魔任黎 我果時就爆機先返去做

喊出黎4lv

果個有機贏架
都可以係白果園有賣
咁就有機

試過幾次贏到

佢有幾隻十分都贏到

咁係咪可以狂買卡

定係一律賣錢好

普通藍黃裝賣 橙裝就睇定先
整狩魔裝有機會用到d材料

果個有機贏架
都可以係白果園有賣
咁就有機

試過幾次贏到

佢有幾隻十分都贏到

咁係咪可以狂買卡

定係一律賣錢好

分解有龍族皮革就一定要
Dlc個師匠任務有d失望 講到個個任務都死witcher又滅團 裝備佬又話淆底 以為好勁去到得妖靈
係得堡壘比3,40個盜賊圍叫難少少
Dlc個師匠任務有d失望 講到個個任務都死witcher又滅團 裝備佬又話淆底 以為好勁去到得妖靈

一個亂舞死晒

比人圍個堡壘我二周目70幾lv去 諗住快手整3件開技能用 我一路放火一路比d賊同狗追住黎屌 燒左勁耐 以為打完哂就得啦 點知傳送門後邊仲有隻極厚血嘅__元素
都打撚埋 先發覺套裝要89lv先用得
整個師匠裝用左幾萬蚊
完全唔夠錢
想打牌邊隻npc 最勁???

大賽最強
啲洞穴係咪探索完都唔會變淺色?
有啲任要你放低把劍,做完會俾番你嘅
但係拎番之後發覺把野個min lv升左...變左50lv
記得本身係42, 係本身隻game有bug定係裝左其他mod搞到咁

ng+,貓第三把劍無傳奇
見返葉奈法,做完愛後就停左無玩
聖誕買 而家先林中夫人
岩岩開二周目,入game簡流血,打完一開始幾個任改左難度去死而無憾,會唔會冇死而無憾個成就?

同埋我開之前得30幾lv 未打DLc
依家連啲強盗都一下秒我
終於明點解可以玩咁耐
因為每去一個新地方都可能有新發現
見返葉奈法,做完愛後就停左無玩

我都搵番,點解冇得搞佢
Keira Metz正到仆街

好想屌

好想屌

有機會

好想屌

有機會

最後都係想揀Yen, 屌晒Triss Keira 都ok呀可?

好想屌

有機會

最後都係想揀Yen, 屌晒Triss Keira 都ok呀可?

Keira就冇所謂
其餘個兩個呢最好揀一個啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞