[重新出發ng+] 巫師3:狂獵繁中討論區

1001 回覆
20 Like 1 Dislike
ps4第一日出就買但係琴晚先爆晒主線
仲有兩個dlc慢慢玩
好耐之前買左ps4 version 但係咪pc好啲?聽講ps4會lag同啲技難出 如果係諗住放隻game 走 等discount 入goty 利伸30蚊買左1 2 等住今年收佢地皮

1真係中伏 戰鬥重差過skyrim

1的確係差 但係睇下1同2嘅變化真係幾痴線
btw 1開場動畫其實係書入面其中一節
就係第2集死左嘅國王 佢同阿妹亂倫 生出黎個女俾人詛咒 變左食人怪物 傑佬點樣係唔殺佢嘅情況下令佢變番做女仔
好耐之前買左ps4 version 但係咪pc好啲?聽講ps4會lag同啲技難出 如果係諗住放隻game 走 等discount 入goty 利伸30蚊買左1 2 等住今年收佢地皮

就係第2集死左嘅國王 佢同阿妹亂倫 生出黎個女俾人詛咒 變左食人怪物 傑佬點樣係唔殺佢嘅情況下令佢變番做女仔

巫師1 07年出果陣覺得好玩喎

巫師1 07年出果陣覺得好玩喎

用依家個標準睇10年前嘅game梗係差幾皮啦
有冇咩網詳細介紹點砌build?

岩岩開始玩好迷惘唔知升邊樣好

一開頭升近攻同護盾吸血
迷惑開一格就夠用
推倒同火可以升啲,係後期先有用

一開波玩純法術同鍊金有啲難
想問下如果最尾臨爆機之前先轉難度做死而無憾攞唔攞到個獎杯?
想問下如果最尾臨爆機之前先轉難度做死而無憾攞唔攞到個獎杯?

唔得

型到

有無得全部裝都收集齊??

有,師匠級你預四五萬蚊一套

即係又要砌build又要揀岩裝備黎upgrade

Witcher俾我既感覺係好多野諗,好驚做錯左d野搞到之後奶野
有冇咩網詳細介紹點砌build?

岩岩開始玩好迷惘唔知升邊樣好

一開頭升近攻同護盾吸血
迷惑開一格就夠用
推倒同火可以升啲,係後期先有用

一開波玩純法術同鍊金有啲難

咁我升下Quen先,謝巴打
玩偶大師用途係越級解任打npc
例如寶劍與餃子

Witcher俾我既感覺係好多野諗,好驚做錯左d野搞到之後奶野

師匠咁貴
玩緊石之心,長期得幾千蚊
pc幾時會有減價?

睇玩家既姐
唔挑戰高難度既 好似我咁冇理咩build 亂加點都一樣過到關 一樣好玩

睇玩家既姐
唔挑戰高難度既 好似我咁冇理咩build 亂加點都一樣過到關 一樣好玩

揀錯問答
殺左凱拉

師匠咁貴

係咁執嘍囉嘅武器,賣咗佢,好快就有幾皮

師匠咁貴

瘋狂執垃圾,玩fallout的壞習慣
依家買ps4 既2手碟 會唔會要另外再買dlc?

定直接係playstation 上面買goty 版會差唔多價?

師匠咁貴

平時已經狂執

型到

跟自己直覺玩
揀錯問答
殺左凱拉

中出即殺

平時已經狂執

其實有冇話邊d商人收得個價高d?

定係度度都差不多
無心機打多次 想問下結局組合
如果殺完皇帝唔殺肥仔, 又比ciri見老豆行女皇end 會點

師匠咁貴

平時已經狂執

重量限制真係好濕鳩

平時已經狂執

其實有冇話邊d商人收得個價高d?

定係度度都差不多

睇攻略話每個地方都有一個商人用原價(最高價) 買武器。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞