[重新出發ng+] 巫師3:狂獵繁中討論區

1001 回覆
20 Like 1 Dislike
岩岩玩完狼與貓玩耍的地方
放過左個貓派
點知上網睇人分析完先知道件事唔係咁簡單

定其實係啲人9up

我覺得個所謂分析諗得太多
戰利品只係要証明witcher殺過隻野就得
無話會俾左村民
另外話個細佬女俾人洗左腦 如果有魔法反應 傑佬條頸鍊會震
放過左個貓派

定其實係啲人9up

無話會俾左村民

同意,
我身上面都有好多戰利品

有咩特別

會影響劇情

點影響法?
我3隻都唔同store
Origin
Steam
Gog

唔係爭好遠其實
放過左個貓派

邊個位接??? 好似未玩過既

可唔可以cap張圖比我搵 唔該哂

定其實係啲人9up

無話會俾左村民

同意,
我身上面都有好多戰利品

你地岩
因為肉體之罪個仼
我做其他任個時唔會咁輕易judge一個人
放過左個貓派

好似係告示板到接
一開頭係狩獵任黎
25lv 叫霍xxxx
放過左個貓派

好似係告示板到接
一開頭係狩獵任黎
25lv 叫霍xxxx

你要down左個dlc先得
新手有問題

點樣build可以玩到無雙咁斬人嫁?
新手有問題

轉轉斬
放過左個貓派

好似係告示板到接
一開頭係狩獵任黎
25lv 叫霍xxxx

係呀 原來我無download ps4
岩岩玩完 貓佬講大話(我幾確定)

好似係告示板到接
一開頭係狩獵任黎
25lv 叫霍xxxx

係呀 原來我無download ps4
岩岩玩完 貓佬講大話(我幾確定)

點解咁諗

(唔係好記得個住講乜)
聖誕特價開Po
而家好熱鬧好多人啊

無話會俾左村民

同意,
我身上面都有好多戰利品

你地岩
因為肉體之罪個仼

1.倉有擺戰利品唔出奇,大家身上都有一堆,
傑佬講果句可能係真心覺得佢可能成日比人拖數。如果佢真係存戰利品呃獎金,
牆上應該有一個空嘅位(因為拎左去村入面換錢),但冇;
而且標本同新鮮斬落嚟嘅頭應該傻都識分?

2.血跡論基本上係鳩嗡,看圖作故事,屌都廢閪事。

3.有玩game都知,中左法印洗腦嘅人對答絕對唔會似個細路咁流暢,而且上面都有巴打講過,傑佬冇可能會察覺唔到。

4.如果係貓獵人當時先坐地起價,咁點解會有人埋伏?唯一解釋係條村一早有古怪,村長已經同村民夾定計。
新手有問題

升爆重攻,輕攻升爆2lv就得,昆恩升爆2lv
有點淨升阿爾德同亞登
裝跟lv換就得

後期就
注魔注加長攻擊距離同防具變輕裝
誘變開寒冰掌
裝除咗貓是但揀套你鍾意

如果你開哂上面個堆
打法就係無限拜山斬加寒冰掌
亞登同昆恩保命用
留名

無話會俾左村民

同意,
我身上面都有好多戰利品

你地岩
因為肉體之罪個仼

傑佬講果句可能係真心覺得佢可能成日比人拖數。如果佢真係存戰利品呃獎金,

3.有玩game都知,中左法印洗腦嘅人對答絕對唔會似個細路咁流暢,而且上面都有巴打講過,傑佬冇可能會察覺唔到。

4.如果係貓獵人當時先坐地起價,咁點解會有人埋伏?唯一解釋係條村一早有古怪,村長已經同村民夾定計。

睇完你講 好似又岩
無理由要殺隻怪先再殺村民
新手有問題

有點淨升阿爾德同亞登
裝跟lv換就得

後期就
誘變開寒冰掌
裝除咗貓是但揀套你鍾意

如果你開哂上面個堆
亞登同昆恩保命用

純劍流 可以點build
新手有問題

有點淨升阿爾德同亞登
裝跟lv換就得

後期就
誘變開寒冰掌
裝除咗貓是但揀套你鍾意

如果你開哂上面個堆
亞登同昆恩保命用

純劍流 可以點build

著貓裝要點晒輕攻,仲有個trait係著4件輕裝有爆擊,最尾學到劍舞,石之心有得附魔,將把劍附魔加攻擊距離個個,之後禁實攻擊制出劍舞開無雙
今日收到Gwent 個beta code 不過裝唔撚隻game
玩到一周目 13 LV 係咪咩都唔駛理住

你地岩
因為肉體之罪個仼

睇完你講 好似又岩
無理由要殺隻怪先再殺村民

3. 其實應該除咗主角因爲有威能可以咁多錢整咁多套套裝變另一派嘅打法,其他人一來無錢 二來無威能 通常都係跟返自己門派打法。貓派重快速打鬥,輕法印。有咩理由洗腦法印可以去到咁高深去洗個小妹妹,根本個說法就唔用腦。

有個講法幾有趣 話如果我地傑叔交任務。之後突然個任唔俾錢你,仲要所有村民變全紅咁你會點做。
玩到一周目 13 LV 係咪咩都唔駛理住
現有Lv上下差5lv先有經驗,出咗白果園之後建議所有告示牌都去踩點先
今日收到Gwent 個beta code 不過裝唔撚隻game

玩過
都幾難玩
因為都係睇運

玩過
都幾難玩
因為都係睇運

其實平衡方面做得唔夠好 怪物deck太勁
nerf完都一樣咁屈
砌左副怪物deck屈人機之後無再點玩
等佢出帝國再試下

玩過
都幾難玩
因為都係睇運

其實平衡方面做得唔夠好 怪物deck太勁
nerf完都一樣咁屈
砌左副怪物deck屈人機之後無再點玩
等佢出帝國再試下

我連隻game都裝唔到 話我window缺少左野
好似係window 問題唔係gog問題
同真人玩係咪冇得好似單機咁屈d NPC機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞