[重新出發ng+] 巫師3:狂獵繁中討論區

1001 回覆
20 Like 1 Dislike
Keira Metz正到仆街

好想屌

有機會

最後都係想揀Yen, 屌晒Triss Keira 都ok呀可?

yen triss二選一
keira支線黎,屌左唔影響

好想屌

有機會

最後都係想揀Yen, 屌晒Triss Keira 都ok呀可?

你要yen做老婆就唔好搞triss
Keira搞左冇影響,反正都係互相利用

好想屌

有機會

做乜爆出嚟
我想睇人仆街

做乜爆出嚟
我想睇人仆街

Ng++++
有得起雙飛,好似係

做乜爆出嚟
我想睇人仆街

屌一次Triss都唔得?

做乜爆出嚟
我想睇人仆街

唔係唔得
後果自負

做乜爆出嚟
我想睇人仆街

唔係唔得
後果自負

最想屌卜夢師
最想屌卜夢師

個個都想 偏偏唔俾你扑
最想屌卜夢師

個個都想 偏偏唔俾你扑

真係好淫
喱隻game真係好多內容

玩左十七個鐘先去到男爵劇情,愈玩愈投入

昆特牌好玩,好多支線都有內容唔hea
最想屌卜夢師

個個都想 偏偏唔俾你扑

真係好淫

D女畫得好正,有冇其他RPG Game都係有好多索女可以屌?唔計H game
有冇人一樣未玩過昆特牌
唔知點解冇乜興趣
另外想問下果2隻dlc係咪爆哂主線先玩都冇問題?
想慢慢清下支線同委託
有冇人一樣未玩過昆特牌
唔知點解冇乜興趣
想慢慢清下支線同委託

主線>石之心>血與酒
有冇人一樣未玩過昆特牌
唔知點解冇乜興趣
想慢慢清下支線同委託

應該係 二周目嘅任會自動變難
練劍女無得食

btw 昆特牌好玩

都唔知邊個仆街放流料 之前等我重留到半夜冇人先玩
扑唔到重SL左幾次
練劍女無得食

btw 昆特牌好玩

都唔知邊個仆街放流料 之前等我重留到半夜冇人先玩
扑唔到重SL左幾次

次次扑嘢嘅動畫都一樣

同意,開頭覺得一般般,玩到威倫愈黎愈投入
另外想問威倫個狼人支線任如果最後揀由得條女俾狼人殺個選擇,結局會點?
我揀左殺狼人,殺完後悔明明係條女衰,狼人同老婆好慘

另外想問威倫個狼人支線任如果最後揀由得條女俾狼人殺個選擇,結局會點?

點都係死哂
殺狼人條女會自殺
一係
狼人殺完個女人搵你殺佢

點都係死哂
殺狼人條女會自殺
一係
狼人殺完個女人搵你殺佢

我殺完狼人好似唔見條女自殺
又唔記得佢間屋係邊

點都係死哂
殺狼人條女會自殺
一係
狼人殺完個女人搵你殺佢

我殺完狼人好似唔見條女自殺
又唔記得佢間屋係邊

過幾日翻去就見到 好多任有後續都未必留意到
我係由得條女比狼人殺,之後都諗會點,

估唔到狼人會咁樣選擇,真係會玩到好有feel

Btw 男爵個度又係由好多情節,好多背景,

慢慢刻畫到,一個真實存在既人物:血腥男爵,

我好驚訝而家d game真係好勁
次次扑嘢嘅動畫都一樣

血與酒果個唔同架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞