[重新出發ng+] 巫師3:狂獵繁中討論區

1001 回覆
20 Like 1 Dislike
自從附魔學咗加攻擊距離, 配埋劍舞, 已經無敵了

死過一次係石之心嘅畫靈
佢補得太快打佢唔入
最後用重斬隊瓜佢

要拎埋湖劍先
pk new game plus唔俾爆左blood and wine做繼承 由頭玩過先
pk new game plus唔俾爆左blood and wine做繼承 由頭玩過先

好彩你提一提
姐係 heart of stone 同 blood and wine 呢d 個最後主線都唔可以爆 ? 只可以拎哂d勁野 ,支線,升下lv咁先可以 繼承 ??

好彩你提一提
姐係 heart of stone 同 blood and wine 呢d 個最後主線都唔可以爆 ? 只可以拎哂d勁野 ,支線,升下lv咁先可以 繼承 ??

其實我個順序係咁嘅 我爆晒石之心->主線->血與酒
佢只係認爆左主線之後果part返去witcher城堡個save
我血與酒爆機果個唔計
依個有d谷氣
白果園無同阿伯玩昆特牌, 帶完怪做完任返去酒館個阿伯走左, 請問係唔係唔做個昆特教學都ok? 遲啲返來有無得同佢再玩牌?贏佢有無獎賞?

有張卡同本書睇幾多張卡無
卡可以係吊死鬼之樹 搵佢條屍執返
書我記得唔知邊度有得執

書好似可以買 但係好似話你知差幾多張only

唔該晒兩位巴打, 最後load返領賞前個save.
隻game真係好正, 殺得牛多竟然出隻牛魔王,我卡佢位等士兵殺佢,執左佢啲皮唔知有乜用。
接boss任前行晒成個區執野殺怪, 搞到接boss任後無左藥草同獵人果2 part(任務show紅色failed), 後悔莫及。
離開百果園前會偷晒士兵啲野同儲錢買晒昆特牌先走。

好彩你提一提

其實我個順序係咁嘅 我爆晒石之心->主線->血與酒
佢只係認爆左主線之後果part返去witcher城堡個save
我血與酒爆機果個唔計
依個有d谷氣

巴打我得wor
一開波50lv
你係咪個save已經繼過一次 save只可以繼承一次
練劍果個有錢大波妹到底有冇得啪
惡魔谷個底到門話鎖左, 係咪冇辦法入?

我係plus左一次
練劍果個有錢大波妹到底有冇得啪

我係plus左一次

咁唔關d唔dlc事 save只可以繼一次
我都係受害者 new save第3輪緊仲未打過dlc

我係plus左一次

咁唔關d唔dlc事 save只可以繼一次
我都係受害者 new save第3輪緊仲未打過dlc

即係正常次序應該係點?
多謝大家仲咁支持我
真新手 之前聖誕買左巫師3
注重劇情既話 係咪玩埋1,2 好啲?

睇埋書

1同2劇情無咩關連
仲有1既戰鬥同2差好遠
2就同3有關連啦

利伸 玩過1玩緊2

1,3都有少少關連其實
個細路預言世界變冰
第三代發生左
新人 玩到殺二世果到
呢隻game真係超神作 所有支線人物甚至路人都好有心思細膩

但唯一最大問題係金錢觀好古怪 一時啲村民又會話三百金係佢地一世都見唔到嘅大金額
一時就好爽手咁比幾百金我殺垃圾怪,
但幫個肥佬搵20噸金就比得90金

本身講到啲錢好辛苦咁存翻嚟 轉個頭一個星期就可以變多一倍比我(沼澤霧妖)

搵商人買杯酒買塊包都要幾十金
新人 玩到殺二世果到

但唯一最大問題係金錢觀好古怪 一時啲村民又會話三百金係佢地一世都見唔到嘅大金額

本身講到啲錢好辛苦咁存翻嚟 轉個頭一個星期就可以變多一倍比我(沼澤霧妖)

Btw 唔係話要認真到分埋金銀銅幣 但覺得如果係呢啲位執好少少會易投入好多,成日唔知佢地講嘅野價值有幾大
亂行做 ? , 行行下有條飛龍打?! 要打左先定接相關任務先打 ?
亂行做 ? , 行行下有條飛龍打?! 要打左先定接相關任務先打 ?

照打 好似係
就算有任要打都會執定先
新人 玩到殺二世果到

Btw 唔係話要認真到分埋金銀銅幣 但覺得如果係呢啲位執好少少會易投入好多,成日唔知佢地講嘅野價值有幾大

其實佢個金額係方便隻game姐
係書到有講殺一隻水鬼計你5奧倫
出到2 300奧倫果隻野係好撚勁 死左好多人先會

照打 好似係
就算有任要打都會執定先

某d任可以先殺左隻怪再去接 咁d對話會變左 我已經殺左佢啦咁樣
但係無得講價
新人 玩到殺二世果到

其實佢個金額係方便隻game姐
係書到有講殺一隻水鬼計你5奧倫
出到2 300奧倫果隻野係好撚勁 死左好多人先會

所以咪話可以再計得細緻啲先投入到果時個亂世感
唔知點解好唔鐘意玩昆特
有關既任都無做過 男爵又死左

主角同希里一齊返去城堡個陣
我眼濕濕 尤其係葉奈法衝出黎個陣
好小打機會睇好多內容,依隻例外
雖然間唔中悶位係咁跳
好彩仲未完主線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞