[重新出發ng+] 巫師3:狂獵繁中討論區

1001 回覆
20 Like 1 Dislike
有無人覺得傑佬毒性過高既時候,個樣好撚恐怖
真係好好玩,爆左機大半年,但啲劇情仲係好深刻

CIRI

其實唔難
果班那村民都係撚樣黎

但係baron會死

其實睇你信邊面
如果有細心留意d書
你會見到有兩本書講樹心嘅事
第一本書名叫 林中夫人 講林中夫人本身係善神 但係short左 之後佢三個女封印佢
第二本書唔記得名 大概係有個德魯伊為左逃離惡魔追殺 逼於無耐變成樹
好明顯兩個故事係相對嘅 當然可能兩個都係假
三個巫婆唔在講 睇番放樹心出黎佢會殺晒村民 佢都唔方好人得去邊
其實就睇下你覺得邊面你感覺好d咁姐

已放樹心
玩巫師令人明白 好多野冇得兩全奇美
技能樹到三個學派嘅技洗唔洗學哂 定靜係學一個就夠?
想問下ps4個16個免費既dlc係咪自重幫你下載左?
技能樹到三個學派嘅技洗唔洗學哂 定靜係學一個就夠?

其實學派裝係加強某方面嘅技能 你其實可以著套冇鍊金加成嘅貓 但係點晒鍊金d點
反而應該睇下你玩法偏向咩野 再升番啱嘅天賦同著啱嘅裝
我見過有d網教玩貓 藍色點到昆恩2層
鍊金點到加毒性上限 平時代住滿血水
紅色爆輕斬 點埋致命傷消耗腎上腺素回復
變左避唔到都死唔去

我記得要自己down

我記得要自己down

邊度down 我係追加肉容揾唔到

我記得要自己down

我唔係game of the year 版 我果時係ps store打witcher先 再搵
你睇下有冇個side mission叫貓3與狼的遊戲 有就姐係要down

我記得要自己down

我唔係game of the year 版 我果時係ps store打witcher先 再搵
你睇下有冇個side mission叫貓3與狼的遊戲 有就姐係要down

sorry 係無先要down
阿爾德之印, 個念動爆炸 好似冇乜用, 定係可以練到好勁??
阿爾德之印, 個念動爆炸 好似冇乜用, 定係可以練到好勁??

有得進化做寒冰掌 勁到仆街
真新手 之前聖誕買左巫師3
注重劇情既話 係咪玩埋1,2 好啲?

睇埋書
白果園無同阿伯玩昆特牌, 帶完怪做完任返去酒館個阿伯走左, 請問係唔係唔做個昆特教學都ok? 遲啲返來有無得同佢再玩牌?贏佢有無獎賞?

睇埋書

1同2劇情無咩關連
仲有1既戰鬥同2差好遠
2就同3有關連啦

利伸 玩過1玩緊2
有無玩過2既人
唔知幫精靈定人好
白果園無同阿伯玩昆特牌, 帶完怪做完任返去酒館個阿伯走左, 請問係唔係唔做個昆特教學都ok? 遲啲返來有無得同佢再玩牌?贏佢有無獎賞?

有張卡同本書睇幾多張卡無
卡可以係吊死鬼之樹 搵佢條屍執返
書我記得唔知邊度有得執

有張卡同本書睇幾多張卡無
卡可以係吊死鬼之樹 搵佢條屍執返
書我記得唔知邊度有得執

書好似可以買 但係好似話你知差幾多張only
有無玩過2既人
唔知幫精靈定人好

非人之友
現在打到LV38 開緊石之心同血與酒 錢真係好唔夠用, 太遲玩
咩Glitches 都用唔到 問題唔係geralt 無錢, 係d商人無錢,就算現在有得刷牛皮都 唔夠洗 之前有個glitch 仲on9 行山 拎50xp.. 無限地 一周目就上左100lv 既人真爽
不過其實最難難度都唔算太難玩..係開頭難,去到後期 玩貓派 就算未整師匠都夠打 , 想玩 貓派+鍊金, 純高攻
畫面真係好靚, 血與酒個城,同witcher 個城見到既風景都好正
現在打到LV38 開緊石之心同血與酒 錢真係好唔夠用, 太遲玩
咩Glitches 都用唔到 問題唔係geralt 無錢, 係d商人無錢,就算現在有得刷牛皮都 唔夠洗 之前有個glitch 仲on9 行山 拎50xp.. 無限地 一周目就上左100lv 既人真爽
不過其實最難難度都唔算太難玩..係開頭難,去到後期 玩貓派 就算未整師匠都夠打 , 想玩 貓派+鍊金, 純高攻
畫面真係好靚, 血與酒個城,同witcher 個城見到既風景都好正

血與酒爬上自己間屋屋頂,360 度咁睇都睇左勁耐 真係好靚

血與酒爬上自己間屋屋頂,360 度咁睇都睇左勁耐 真係好靚

無記錯商人d錢過唔知幾多日會回番
賣晒俾一條友之後試下冥想幾日 d錢應該會番黎
同埋最後辦法儲一副牌同d廢柴鬥下屈佢機 賭下錢囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞