[重新出發ng+] 巫師3:狂獵繁中討論區

1001 回覆
20 Like 1 Dislike
狼學派個箱開唔到
點搞
成日講男爵個2面都bad end
咁其實大家覺得隻女地靈 比佢陪卜夢者定趕佢走等johnny有得出火好

根本唔係dlc 係第二隻game黎

石之心=其他game嘅豪華pack
血與酒=W3外傳/續集

講起外傳同續集 你地有冇咩劇情係想佢完埋 例如男爵咁 真係想知佢老婆最後好唔好得番 又或者永恆之火班仆街有冇俾人滅團

好老實 好想要矮人卓爾坦黎個葡萄園幫下手打鐵
有個老人見下都好
好想有個種Fallout 4村落個種感覺,
最後好想知道普希拉,同大部分狼派既人既結局
仲有二代公主結局

我印象中普希拉最後好番 Lambert就做左Geralt襟兄弟同Keira過幸福生活(如果你冇殺佢) Eskel出走 下落不明
二代公主唔記得係邊個

Anais
話時話都唔知點解Roche提都冇撚都提過佢
Iorveth又係鬼隱左

Roche有講 如果你冇幫死肥佬殺左佢 佢會臣服Ciri老豆幫手建立諸侯國
lorveth好似死左?同薩琪亞?

Eskel好似繼承Uncle Vesemir接管學院
普希拉爆完佢個支線任之後睇下佢人物介紹 dandelion會同佢拉埋天窗
血與酒個boss應該點打
聽巴打講玩落去,點知發覺打 極都打唔贏#
Boss 招蝙蝠應該點避
下下俾佢打我半條血,好痛
成日講男爵個2面都bad end
咁其實大家覺得隻女地靈 比佢陪卜夢者定趕佢走等johnny有得出火好

男爵陪老婆睇醫生我覺得已經最好
梗係益Johnny啦 佢幫左咁多

無趕走過仍
我想問係咪一定見過Johnny先女以叫佢搵佢
假如一開始做左大城個任先 會唔會有唔同

血與酒=W3外傳/續集

講起外傳同續集 你地有冇咩劇情係想佢完埋 例如男爵咁 真係想知佢老婆最後好唔好得番 又或者永恆之火班仆街有冇俾人滅團

有個老人見下都好
仲有二代公主結局

我印象中普希拉最後好番 Lambert就做左Geralt襟兄弟同Keira過幸福生活(如果你冇殺佢) Eskel出走 下落不明
二代公主唔記得係邊個

Anais

Roche有講 如果你冇幫死肥佬殺左佢 佢會臣服Ciri老豆幫手建立諸侯國

邊有提過
雖則理論上要立國可以做王係得Anais
但巫師3故事本身肯定係冇撚提過佢

lorveth龍女就算你走藍衣線都係唔會死結果又鬼隱左
唔撚係同我講個松鼠黨個對有個NPC提下話死左就算下話
好似 Letho 咁做出黎做守城幫拖都唔會影響好大啫
見到DLC Shani出番黎我真係好期血與酒會見到佢地

佢沖落黎果下
用碌地向左/右避 唔好側身 一定中
佢就沖落黎果下會鳩叫一聲先 果下就咁制避
過左phase2就easy mode
利申:NG+死而無憾打左兩粒鐘頂唔順睇攻略學點過

佢沖落黎果下

我係避唔到蝙蝠戈招,
其他都ok,但中完蝙蝠回唔切血

佢沖落黎果下

我係避唔到蝙蝠戈招,

sor 我係講緊放蝙蝠沖過黎果招

佢沖落黎果下

我係避唔到蝙蝠戈招,

我講清楚少少 佢放蝙蝠之前 會飛高 再好似吸d蝙蝠埋黎咁 之後有一下好似真空狀態突然無聲 依個時間碌地 咁就應該避到

佢沖落黎果下

打兩粒鐘,你咁好心機
我直接校低難度算,反正獎盃已袋,理撚得你

我係避唔到蝙蝠戈招,

我講清楚少少 佢放蝙蝠之前 會飛高 再好似吸d蝙蝠埋黎咁 之後有一下好似真空狀態突然無聲 依個時間碌地 咁就應該避到

感謝巴打,等我遲啲試下
卡太耐

佢沖落黎果下

打兩粒鐘,你咁好心機

依個都唔算辛苦
碧咸老婆果關先打到我想死
隻野回血快到我打唔切
後尾我食翼手龍煎藥 上晒油先勉強打死佢
最on9係我打佢唔痛 佢又打我唔入 你話隻吸血鬼秒倒我 我都可以抖下等load 但隻畫靈又打我唔死
真正係打到我手踎

佢沖落黎果下

打兩粒鐘,你咁好心機

依個都唔算辛苦
碧咸老婆果關先打到我想死
隻野回血快到我打唔切
後尾我食翼手龍煎藥 上晒油先勉強打死佢
最on9係我打佢唔痛 佢又打我唔入 你話隻吸血鬼秒倒我 我都可以抖下等load 但隻畫靈又打我唔死
真正係打到我手踎

老老實實dlc boss係難過主線好多
狼學派個箱開唔到
點搞

咩箱 咩任務?

狼學派初始裝個仼
係偵測塔個箱開唔到
個箱開唔到做唔到個仼

血與酒=W3外傳/續集

有個老人見下都好
仲有二代公主結局

二代公主唔記得係邊個

Anais

邊有提過
雖則理論上要立國可以做王係得Anais
但巫師3故事本身肯定係冇撚提過佢

lorveth龍女就算你走藍衣線都係唔會死結果又鬼隱左
唔撚係同我講個松鼠黨個對有個NPC提下話死左就算下話
好似 Letho 咁做出黎做守城幫拖都唔會影響好大啫
見到DLC Shani出番黎我真係好期血與酒會見到佢地

我印象中Ciri老豆統一南北既結局係有講 不過check check先
lorveth同龍女係youtube有個channel講 龍女佢地成班係巫師3開始之前已經死左 個Youtuber類似叫Xdetail? 佢有詳細解釋過

啱啱睇過 詳細係Roche打左Dijkstra之後帶領既遊擊隊去維吉瑪揾Ciri老豆領賞 之後結局就話遊擊隊協助老豆建立Temerians諸侯國

非常遺憾你講中左 lorveth既死訊係一個松鼠黨NPC口中得知 果個NPC係Novigrad西邊既camp

有新聞話 lorveth既劇情其實係做好左
不過斬左因爲內容太多
只可以講一句
你俾個鏡頭佢都好啫
Alvin 都有封信佢得一句對白
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞