[重新出發ng+] 巫師3:狂獵繁中討論區

1001 回覆
20 Like 1 Dislike

平時已經狂執

其實有冇話邊d商人收得個價高d?

定係度度都差不多

睇攻略話每個地方都有一個商人用原價(最高價) 買武器。

搵唔到 懷疑改過版就冇左
揀錯問答
殺左凱拉

中出即殺

我都係
殺完先知原來可以送佢走
掙扎咗一陣好無再load save,不過見殺咗就算
好遺憾
揀錯問答
殺左凱拉

中出即殺

我都係
殺完先知原來可以送佢走
好遺憾

比機會你玩多次

瘋狂執垃圾,玩fallout的壞習慣

平時已經狂執

定係度度都差不多

最高價應該係血與酒DLC個師匠級npc
但要後期先見到佢
前中期就大城既npc收得貴d
揀錯問答
殺左凱拉

中出即殺

我都係
殺完先知原來可以送佢走
好遺憾

唔殺佢之後仲會有劇情,

同埋keira係女術士黎講都算好人

中出即殺

我都係
殺完先知原來可以送佢走
好遺憾

比機會你玩多次

殺完凱拉 我呆撚左
不過由佢繼續玩落去算

中出即殺

我都係
殺完先知原來可以送佢走
好遺憾

唔殺佢之後仲會有劇情,

同埋keira係女術士黎講都算好人

守完城之後傑佬有個獨白話佢跟左傑佬個fd走 之後重用左秘方發左達 其實之後佢條線有冇後續
我覺得呢隻game個昆特牌係最難玩,到依家都仲未太識玩,同埋好少卡
我覺得呢隻game個昆特牌係最難玩,到依家都仲未太識玩,同埋好少卡

冇卡係你冇買開先係咁
前期用北方 攻城太陽解天氣
後期開始齊卡用帝國4間諜爆贏對面
想問後面想轉build 難唔難 而家8lvl

我三四周目玩死而無憾 但其實去到最盡既果套劇毒蝮蛇都夠砌
到後期打咩都好 一開波先飲高等燕子雷霆 抆啱劍油就一定夠抽 法印基本上都懶得用 反而玩到而家就唔著重戰鬥 劇情同成就緊要啲

玩二周目係咪即係自身等級裝備技能保留不變,重新玩過個故事?
敵人會唔會勁左?

大城嗰個係碼頭到,但其實呢d商人本金通常得幾百,無用

最快儲錢法係血與酒打堡壘,堡壘

最快儲錢法係血與酒打堡壘,堡壘通常有over20個敵人,敵人跌落嚟嘅武器通常值800左右。

最重要嘅係唔好打死晒,打剩幾個既時候走人,去十字路口快速移動,再返翻嚟,堡壘入邊嘅敵人會重生,不斷咁玩可以儲到十零萬

有冇人同我一樣 玩過二集 一集 到第一次玩第三集就揀左Triss
之後睇番原著 就發覺自己好似對唔住Yen咁 仲開始有啲覺得俾Triss擺上枱 跟住往後既二三周目都果斷揀Yen

巴打睇嘅原著喺中文定英文?

同埋有無Ching教路上網邊到搵到,定要買實體書?

英文 不過我係福岡買

其實原著係波蘭文黎
我諗香港冇咩人識波蘭文掛
中文版係跟波蘭文版翻譯 所以都叫傳神嘅
反而英文版 本身波蘭版dandelion唔係叫依個名 係英版翻譯覺得佢原本個名唔似詩人 就質左dandelion個名俾佢 所以你睇中文版會發覺dandelion中文個名特別怪
中文實體就大眾商務都有得賣
有冇人同我一樣 玩過二集 一集 到第一次玩第三集就揀左Triss
之後睇番原著 就發覺自己好似對唔住Yen咁 仲開始有啲覺得俾Triss擺上枱 跟住往後既二三周目都果斷揀Yen

巴打睇嘅原著喺中文定英文?

同埋有無Ching教路上網邊到搵到,定要買實體書?

英文 不過我係福岡買

其實原著係波蘭文黎
我諗香港冇咩人識波蘭文掛
中文版係跟波蘭文版翻譯 所以都叫傳神嘅
反而英文版 本身波蘭版dandelion唔係叫依個名 係英版翻譯覺得佢原本個名唔似詩人 就質左dandelion個名俾佢 所以你睇中文版會發覺dandelion中文個名特別怪
中文實體就大眾商務都有得賣

當初的起心肝買係因為想睇The Last wish既完整故事 巴打係咪都係?

其實我1果時玩 但係覺得好怪 點解隻game成日提嘅野無見過 但隻game又無前傳喎
後尾知道原來係書嘅後傳 咁咪買黎睇囉
我買果時得台灣有 焗我訂番黎
想問後面想轉build 難唔難 而家8lvl

我三四周目玩死而無憾 但其實去到最盡既果套劇毒蝮蛇都夠砌
到後期打咩都好 一開波先飲高等燕子雷霆 抆啱劍油就一定夠抽 法印基本上都懶得用 反而玩到而家就唔著重戰鬥 劇情同成就緊要啲

玩二周目係咪即係自身等級裝備技能保留不變,重新玩過個故事?
敵人會唔會勁左?

敵人會升咗lv
防具武器都係

平時已經狂執

定係度度都差不多

血洗商人公會,執晒D武器去大城賣
一轉都3K幾

平時已經狂執

定係度度都差不多

最快儲錢法係血與酒打堡壘,堡壘通常有over20個敵人,敵人跌落嚟嘅武器通常值800左右。

最重要嘅係唔好打死晒,打剩幾個既時候走人,去十字路口快速移動,再返翻嚟,堡壘入邊嘅敵人會重生,不斷咁玩可以儲到十零萬

可以打晒,留BOSS就得
打完去賣佢地D武再返黎又一批EXP同克朗等緊你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞