[重新出發ng+] 巫師3:狂獵繁中討論區

1001 回覆
20 Like 1 Dislike
瘋狂玩昆特牌主線冇郁過

搵女已經wfc
想問下witcher1爆機大約要幾耐?

30個鐘左右啦
支線可以唔洗點做
直衝主線啦

雖然會話會影響結局
但係玩過三部曲都知劇情繼承係9up
三隻都可以當獨立作品
而且三個作品風格好大分別
一可以輕輕帶過
由一玩到三
唔敢玩二周目
隻Game太神唔敢玩多次
每次諗起劇情果種震撼
由一玩到三
唔敢玩二周目
每次諗起劇情果種震撼

而且DLC個尾收得太靚
血戰三集後終於可以同yen日日扑野
係咁loop Priscilla 首歌

正!https://youtu.be/2bSk-8C76dc
由一玩到三
唔敢玩二周目
每次諗起劇情果種震撼

而且DLC個尾收得太靚
血戰三集後終於可以同yen日日扑野

DLC完左真係有完哂既感覺
你地有冇殺屠村果個貓學派?
岩岩玩完 放左佢走
覺得佢講嘅係真話同有悔意

另外重有個偱線追蹤 果個貓學派都冇殺
有冇人同我一樣 玩過二集 一集 到第一次玩第三集就揀左Triss
之後睇番原著 就發覺自己好似對唔住Yen咁 仲開始有啲覺得俾Triss擺上枱 跟住往後既二三周目都果斷揀Yen

我揀左triss
triss感覺上需要人保護多啲
yen係國王顧問 點都好過浪費triss
但yen個傲驕性格好正
有冇人同我一樣 玩過二集 一集 到第一次玩第三集就揀左Triss
之後睇番原著 就發覺自己好似對唔住Yen咁 仲開始有啲覺得俾Triss擺上枱 跟住往後既二三周目都果斷揀Yen

我揀左triss
yen係國王顧問 點都好過流浪triss
但yen個傲驕性格好正

我揀左triss
但yen個傲驕性格好正

隻game出咗咁耐
我都係唔知揀邊個好
岩岩玩完 放左佢走

全部殺撚哂 冇記錯好似話貓學派全部變哂做刺客 只要有錢收就唔理乜都殺

我揀左triss
但yen個傲驕性格好正

隻game出咗咁耐
我都係唔知揀邊個好

Yen
利申 仲未見到triss
岩岩玩完 放左佢走

全部殺撚哂 冇記錯好似話貓學派全部變哂做刺客 只要有錢收就唔理乜都殺

睇你點睇

http://www.entertainment14.net/blog/post/110937691-巫師-3-狂獵-貓與狼一起玩耍的地方真相分析
之前買左隻game 都無玩過玩
到岩岩打完獅鷹覺得好好玩
重新開個新save 玩death march 先
點解狼裝冇得點技能加乘咁on9 其他學派就有

我揀左triss
但yen個傲驕性格好正

睇過小說既應該會揀yen

佢係中甲黎 一樣有架
之前買左隻game 都無玩過玩
到岩岩打完獅鷹覺得好好玩
重新開個新save 玩death march 先

可以唔開新save,直接in game轉難度

玩玩下轉難度的話 拎唔拎到最高難度個獎杯?

佢係中甲黎 一樣有架

姐係點獅鷲獸學派?
岩岩玩
白果園果兩個主線任都仲未玩
玩緊支線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞