[重新出發ng+] 巫師3:狂獵繁中討論區

1001 回覆
20 Like 1 Dislike
屌個八婆 成日10幾張牌 玩左1個鐘都贏唔到

你齊左卡未 未齊好難打
用北方deck剩係入英雄 間諜 攻城 雪霧 燒 替身 鼓舞 用攻城鼓舞領導牌
咁既陣容 開局load幾次 就唔難贏
第1回合一定要搶贏 贏唔到/出左一半卡就re
第2回合出垃圾牌引佢出英雄 等佢出左就棄 第3回合先搏命

之後就用佢送個張領導牌玩帝國deck打埋之後2場
利伸帝國黨

只玩dlc昆特牌要重新儲過即刻冇心機

你齊左卡未 未齊好難打
用北方deck剩係入英雄 間諜 攻城 雪霧 燒 替身 鼓舞 用攻城鼓舞領導牌

利伸帝國黨

帝國黨+1
主要用一堆間諜 假人 領導牌拎對面墓地卡 醫生 7攻炸人前場最高攻配合寒冰數全場 同用低攻同名卡組合贏
其實點知有咩應該賣錢,有咩應該拆解

武器防具賣
飾物留
成個系列買晒,呢家玩緊第三,
每一代都係一個進化。
係男爵個城度,昆特牌win唔度個整裝甲既女仔,佢用怪物好勁,成日差小小
係男爵個城度,昆特牌win唔度個整裝甲既女仔,佢用怪物好勁,成日差小小

對怪物牌用多d天氣牌同殺全場最高攻果張特別卡 用依set combo清場 因為怪物牌特性拉怪上場 會連手牌一齊拉 好多時手牌會少過你 理論上佢手牌會唔夠你多 你用埋帝國間諜陣就好易贏
再唔係北方有得抽多張都有著數

你齊左卡未 未齊好難打

利伸帝國黨

我北方一take過 打7條臭雞

天晴 2張
雪柒你 2張放晒間諜之後開
加埋 北京霧霾
前中場都已經可以控制晒
稻草人3張 回收對方間諜

投石機隊 主打一條戰線 加成之後無可能輸
補師 1隻
間諜 有幾多用幾多

一張英雄卡都唔使

反而係之後焗住要戰鬥先出事
因為我lv12就打呢個任

你齊左卡未 未齊好難打

利伸帝國黨

天晴 2張
加埋 北京霧霾
前中場都已經可以控制晒

補師 1隻
間諜 有幾多用幾多

一張英雄卡都唔使

史凱利傑都好勁,又拉牌又變身屈機到仆街

你齊左卡未 未齊好難打

利伸帝國黨

天晴 2張
加埋 北京霧霾
前中場都已經可以控制晒

補師 1隻
間諜 有幾多用幾多

一張英雄卡都唔使

史凱利傑都好勁,又拉牌又變身屈機到仆街

齊卡之後冇心機玩其他內容
[玩命] 第一次玩 一開波就玩最難個難度

岩岩打完獅鷲(卡左5次)

有無咩心得for 新手
例如加點裝備之類

無限卡關唔緊要 只求最難難度過關(想拎獎杯)
呢一代最難有冇咩特別?
上一代最難有特別裝備。
三代都係一週目就玩最難。
仲有無得刷錢
自從附魔反彈傷 拳頭交就無輸過

有無咩心得for 新手
例如加點裝備之類

玩咩派都好 放定昆恩頂傷實無死
d藥基本整好之後無限食 恩為一冥想就自動補 開頭有個位可以拎毒蛇派雙劍 係塊田到有個魔力之所個位 爆門入間教堂到執 可以一路用到 整到巫師裝
有冇巴打喺ps4 打到個白金 trophy 返嚟?
我好想打個白金返嚟。
準備爆埋兩個DLC後,再重頭玩一次。

有無咩心得for 新手
例如加點裝備之類

玩咩派都好 放定昆恩頂傷實無死
d藥基本整好之後無限食 恩為一冥想就自動補 開頭有個位可以拎毒蛇派雙劍 係塊田到有個魔力之所個位 爆門入間教堂到執 可以一路用到 整到巫師裝

無血就昆恩吸血再拉打
湖中劍配劍舞,轉轉轉疊疊疊
玩咁耐,其實係咪得士兵既 ITEMS 唔可以隨意拿走, 其他村民既野係咪掂行掂攞都冇問題?

呢兩本係咪第一第二嚟?
終於買左
如果殺皇帝留肥仔再俾ciri做女皇最後個ending會點?
玩咁耐,其實係咪得士兵既 ITEMS 唔可以隨意拿走, 其他村民既野係咪掂行掂攞都冇問題?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞