[重新出發ng+] 巫師3:狂獵繁中討論區

1001 回覆
20 Like 1 Dislike

玩到依到
依條友都幾難打
之前個隻青蛙都難打
邊度多紅色突變
好多綠色藍色但冇紅色

同問

利申:差唔多成百粒細藍,但紅色死都唔出,一粒大紅都未合到,我仲要玩貓
我已經搵過D攻略查邊到有紅,唔知版本唔一樣定點,一係怪唔識 refresh 一係唔出紅
邊度多紅色突變
好多綠色藍色但冇紅色

同問

利申:差唔多成百粒細藍,但紅色死都唔出,一粒大紅都未合到,我仲要玩貓
我已經搵過D攻略查邊到有紅,唔知版本唔一樣定點,一係怪唔識 refresh 一係唔出紅

水鬼大機率dd, 但都唔算高
唔知係bug定我眼殘,揾熊裝藍圖嗰陣去到個類似監獄嘅地方,入到去類似聖堂的大房,大門口有個機關,我估一拉就開門俾我走。但我拉嗰陣成個地方都無反應,就係咁我俾人困住咗,又冇得原路走,搞到要reload game, 到依家都冇熊裝

屌 我pc開唔到巫2
但係巫1又開到

玩到依到
依條友都幾難打
之前個隻青蛙都難打

我先玩血與酒個突變升級任再繼續石之心
本身冇咩興趣,啱啱屎忽痕喺steam睇到原來做緊特價就買咗 "The Witcher 3: Wild Hunt - Game of the Year Edition",睇吓係咪真係咁好玩

其實我係嚟留名嘅
屌 我pc開唔到巫2
但係巫1又開到

google有大把實例
唔知係bug定我眼殘,揾熊裝藍圖嗰陣去到個類似監獄嘅地方,入到去類似聖堂的大房,大門口有個機關,我估一拉就開門俾我走。但我拉嗰陣成個地方都無反應,就係咁我俾人困住咗,又冇得原路走,搞到要reload game, 到依家都冇熊裝

係bug

PS4的,應該fix咗的了。

係bug

PS4的,應該fix咗的了。

上utube有教點樣用bug走返出去。
本身冇咩興趣,啱啱屎忽痕喺steam睇到原來做緊特價就買咗 "The Witcher 3: Wild Hunt - Game of the Year Edition",睇吓係咪真係咁好玩

其實我係嚟留名嘅

幾錢?

開頭唔知以為要打死條龍先放條橋落黎,
拎把剪係咁射佢, 搞左好耐唔知點終於引到佢落黎, 就俾佢兩下咬死左

利申:無玩過頭兩集

我打個時佢好似卡住左係窗到
輕鬆鳩斬左佢大半血

條龍算易打 如果睇下獅鷲派d日記 會知道佢就係俾條龍打死左 算係幫佢報仇囉

果陣搵極都搵唔到入口 之後直接跳過對面開門
屌,依幾日玩返,一個任都玩我幾個鐘,太好好玩啦
本身爆左一次結局
剛剛買埋DLC
係咪用返爆左個save玩就最好
我都有開左個2周目, 但好難打...想玩左DLC先

另外想問湖水劍邊到有得拎?

我都係啱啱玩dlc
用緊爆機SAVE
d怪難打左

潮中劍要集齊五德
新手留名,psn 19x再9折終於入左手
本身爆左一次結局
剛剛買埋DLC
係咪用返爆左個save玩就最好
我都有開左個2周目, 但好難打...想玩左DLC先

另外想問湖水劍邊到有得拎?

我都係啱啱玩dlc
用緊爆機SAVE
d怪難打左

潮中劍要集齊五德

search左
咁我應該拎唔到了...

點解?
新玩家 買左steam 我想問下插ps4手制係咪都係會出xbox的鍵位提示 係我就用返keyboard 玩
發生咩事
點解開卓面個捷徑無啦啦要我重裝隻game
明明仲係度
不留一絲痕跡殺咗個阿伯之後條鎖匙有咩用?

呢座城點入

我記得要游水

啱啱玩 跳過去 卡住再爬咗入去

呢座城點入

我記得要游水

啱啱玩 跳過去 卡住再爬咗入去

游水搵山洞
40lv都冇
Dlc未開 就開左二周目係咪太不智
貓裝都要50幾lv都整得 依家打完老鼠塔先44
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞