[重新出發ng+] 巫師3:狂獵繁中討論區

1001 回覆
20 Like 1 Dislike
PlayStation store 入左
一陣玩
一陣玩

記得開模擬巫師2存檔
一陣玩

記得開模擬巫師2存檔

有咩特別
我都係無玩過1,2,見playstation store減價買晒成set
係咪睇完第1頁d背景就夠?
玩sign + sword, 著wolf school gear
玩主線個地區成日落雨,玩完blood and wine 完全唔想返去
d 劍成日好快爛
我都係無玩過1,2,見playstation store減價買晒成set
係咪睇完第1頁d背景就夠?

大概會明㗎啦
玩到第二個地圖
如果有開模擬witcher2 save
佢會問你上集有冇殺xxx之類<冇玩過會唔明
但全部答冇殺就ok
玩sign + sword, 著wolf school gear
玩主線個地區成日落雨,玩完blood and wine 完全唔想返去

諗緊fast attack mix 昆x 盾sign mix cat sch gear
一陣玩

記得開模擬巫師2存檔

有咩特別

會影響劇情

唔洗講啦
之前特價買咗
跟住我太低lv不自量力去咗做狼人支線
隻狼人回血唔洗錢
就咁卡喺度一路冇再玩過
之前特價買咗
隻狼人回血唔洗錢
就咁卡喺度一路冇再玩過

怪獸筆記有講點打
咀咒之油+惡魔之塵+伊格尼
起碼要2樣野先打得入佢

諗緊fast attack mix 昆x 盾sign mix cat sch gear

狼裝周身刀無張利
邊到睇玩左幾多個鐘
邊到睇玩左幾多個鐘

角色果度

放,有冇人收
升lv同賺錢好漫
之前特價買咗
隻狼人回血唔洗錢
就咁卡喺度一路冇再玩過

+1,琴晚諗住做曬個地方d支線先廢事會失敗,打落發現扣唔到血,再睇一睇推薦等級要7lv,自己先得3lv
煮燕子魔藥,map乜都冇,要點攪

打水鬼刷水鬼腦

打水鬼刷水鬼腦

係咪完成打獅鷲個主線 前要搞掂?

打水鬼刷水鬼腦

係咪完成打獅鷲個主線 前要搞掂?

Yes 唔係會失敗
升lv同賺錢好漫

Lv慢慢搵魔泉解任都ok
賣野真係唔知去邊
收年度版 250
冇人放就買製品算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞