[重新出發ng+] 巫師3:狂獵繁中討論區

1001 回覆
20 Like 1 Dislike
新人 玩到殺二世果到
呢隻game真係超神作 所有支線人物甚至路人都好有心思細膩

但唯一最大問題係金錢觀好古怪 一時啲村民又會話三百金係佢地一世都見唔到嘅大金額
一時就好爽手咁比幾百金我殺垃圾怪,
但幫個肥佬搵20噸金就比得90金

本身講到啲錢好辛苦咁存翻嚟 轉個頭一個星期就可以變多一倍比我(沼澤霧妖)

搵商人買杯酒買塊包都要幾十金

Btw 唔係話要認真到分埋金銀銅幣 但覺得如果係呢啲位執好少少會易投入好多,成日唔知佢地講嘅野價值有幾大

其實佢個金額係方便隻game姐
係書到有講殺一隻水鬼計你5奧倫
出到2 300奧倫果隻野係好撚勁 死左好多人先會

所以咪話可以再計得細緻啲先投入到果時個亂世感

佢D任務BOSS都有少少故事先正
果個任隻霧妖係老江湖黎

最正係肉體之罪個支線任結尾
阿爾德之印, 個念動爆炸 好似冇乜用, 定係可以練到好勁??

後期神技,玩到血與酒主角可以再突變學新招,有招叫刺骨,學左之後阿爾德會變左傷害技+冰凍+機率即死,變態到可以一招秒殺一群怪
阿爾德之印, 個念動爆炸 好似冇乜用, 定係可以練到好勁??

後期神技,玩到血與酒主角可以再突變學新招,有招叫刺骨,學左之後阿爾德會變左傷害技+冰凍+機率即死,變態到可以一招秒殺一群怪

寒冰掌

寒冰掌

本身對人都好正
打飛再吉死秒殺
執野個系統有啲鳩
成日執唔到
想問後面要轉build eg 劍轉法印
係咪都好易

有重點水買
有錢就得
執野個系統有啲鳩
成日執唔到

神作要有D缺憾
爆左好耐機見到個post入黎講下:
長牙之夜呢個任真係見識到吸血鬼同人 甚至witcher既差距
有冇人知凱拉對話正確應該點揀佢先唔會殺?
有冇人知凱拉對話正確應該點揀佢先唔會殺?

冇記錯要大佢個皇帝會殺佢 再叫佢去凱爾莫罕
岩岩先發現男爵去殺三個女巫個任失敗左,有無得玩番,去佢個城又搵佢唔到
岩岩先發現男爵去殺三個女巫個任失敗左,有無得玩番,去佢個城又搵佢唔到

失敗左無架啦, 一係load save , 一係二週目

呢個任值得load save 睇到結尾個時好震撼

兩害取其輕

兩害取其輕

家家有本難唸的經 個人認為係最精彩既主線
我想知每次d任可以同人地講價有無技巧,可以拎到最多錢,我就每次至少拎佢一半分紅
未玩過Witcher 1 and 2, PS4 開game個陣問simulate Witcher 2 save, 答咩好?

答No會唔會之後少左女扑?
未玩過Witcher 1 and 2, PS4 開game個陣問simulate Witcher 2 save, 答咩好?

唔會少咗女扑

唔會少咗女扑

唔會少咗女扑

全部都係雞
D支線真係好有意思
玩完揀錯選擇先知中伏

對比FFXV個垃圾支線(主線都係)
不停重覆做跑腿同無意義對白
真係好似畀人呃咗咁
D支線真係好有意思
玩完揀錯選擇先知中伏

真係好似畀人呃咗咁

男爵果到真係好想重玩
好似有方法救到佢全家
好撚易死呀
D支線真係好有意思
玩完揀錯選擇先知中伏

真係好似畀人呃咗咁

男爵果到真係好想重玩
好似有方法救到佢全家

但係人民受苦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞