[重新出發ng+] 巫師3:狂獵繁中討論區

1001 回覆
20 Like 1 Dislike
記得有個任務要搵條女 魔法師定藥草師黎 開頭第一次見係個溫泉浸緊 之後鏡頭一轉就用魔法著左衫 果條女最後比我隊死左 我想問條女有冇得唔死

可能1999

葉奈法
記得有個任務要搵條女 魔法師定藥草師黎 開頭第一次見係個溫泉浸緊 之後鏡頭一轉就用魔法著左衫 果條女最後比我隊死左 我想問條女有冇得唔死

可能1999

唔死最後會同lambert一齊

可能1999

唔死最後會同lambert一齊

今晚開始重玩 買埋dlc
你地玩開咩build?
用手制覺得sign好難玩
係城堡防完城 以為依關最後一關 點知仲未完

岩岩打死左三巫女 想知係咪就快完
係城堡防完城 以為依關最後一關 點知仲未完

岩岩打死左三巫女 想知係咪就快完

主線差唔多
玩dlc啦 內容等於多一隻game
你地玩開咩build?
用手制覺得sign好難玩

ps4撚手制冇難度
我玩中甲法印buff加斬
對人阿爾得推走加秒殺
人多亞克席控人互片
火印破甲對boss /重甲
亞登打鬼 後期法陣加攻
最重要主升昆恩無敵盾 ng+都橫行
最緊要點紅色輕斬最高同重斬最高
你會發現隻game易玩左
凱利.梅茲
Triss
好早期有個主線任務打獅鷲 要搵鼠李草
如果做任前已經有鼠李草 skip咗搵藥師 係咪會miss咗支線/劇情?
諗緊讀唔讀檔
如果做任前已經有鼠李草 skip咗搵藥師 係咪會miss咗支線/劇情?
諗緊讀唔讀檔

Xbox one有冇特價?好想玩
有咩mod介紹
諗緊讀唔讀檔

我嫌搵野煩果時skip左
冇影響

無得扑 無影鄉
諗緊讀唔讀檔

冇影響

無得扑 無影鄉

有1 part支線任 你要突登搵番佢做囉
係床上面有條女俾獅鷲爪傷
你可以選擇俾燕子佢 咁佢會好番 但有好勁副作用 普通人好快死
之後有少少劇情關於條女 詳情唔講
諗緊讀唔讀檔

冇影響

無得扑 無影鄉

有1 part支線任 你要突登搵番佢做囉
係床上面有條女俾獅鷲爪傷
你可以選擇俾燕子佢 咁佢會好番 但有好勁副作用 普通人好快死
之後有少少劇情關於條女 詳情唔講

我都係咁話
講咁多 驚自爆
法印build玩到尾
劍都唔洗拎
BBQ is the best
想買 但見有幾個版 想問有咩分別?
因為想收二手
其實玩熟好on9, 初初以為好難打
點知開昆恩扣幾多都只會爆盾唔扣血,基本上最高難度都無損打怪

不過故事係唔錯既

最唔高興係無得齊人之褔

233好抵屌 但個人好想要實體 有礡揸手

可能1999

有啊 可以叫佢返巫師發源地
前幾日買左隻2手
玩左1,2日就知自己冇買錯
但係感覺上升lv好慢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞