[重新出發ng+] 巫師3:狂獵繁中討論區

1001 回覆
20 Like 1 Dislike

玩過
都幾難玩
因為都係睇運

其實平衡方面做得唔夠好 怪物deck太勁
nerf完都一樣咁屈
砌左副怪物deck屈人機之後無再點玩
等佢出帝國再試下

我連隻game都裝唔到 話我window缺少左野
好似係window 問題唔係gog問題
同真人玩係咪冇得好似單機咁屈d NPC機

無得屈
個個都儲天氣卡
除非你副牌好靚

玩過
都幾難玩
因為都係睇運

其實平衡方面做得唔夠好 怪物deck太勁
nerf完都一樣咁屈
砌左副怪物deck屈人機之後無再點玩
等佢出帝國再試下

我連隻game都裝唔到 話我window缺少左野
好似係window 問題唔係gog問題
同真人玩係咪冇得好似單機咁屈d NPC機

無得屈
個個都儲天氣卡
除非你副牌好靚

我果副3張fog 1張鹿首精 1張hero達貢
對面解唔切

1.倉有擺戰利品唔出奇,大家身上都有一堆,
傑佬講果句可能係真心覺得佢可能成日比人拖數。如果佢真係存戰利品呃獎金,
牆上應該有一個空嘅位(因為拎左去村入面換錢),但冇;
而且標本同新鮮斬落嚟嘅頭應該傻都識分?

2.血跡論基本上係鳩嗡,看圖作故事,屌都廢閪事。

3.有玩game都知,中左法印洗腦嘅人對答絕對唔會似個細路咁流暢,而且上面都有巴打講過,傑佬冇可能會察覺唔到。

4.如果係貓獵人當時先坐地起價,咁點解會有人埋伏?唯一解釋係條村一早有古怪,村長已經同村民夾定計。

睇完你講 好似又岩
無理由要殺隻怪先再殺村民

3. 其實應該除咗主角因爲有威能可以咁多錢整咁多套套裝變另一派嘅打法,其他人一來無錢 二來無威能 通常都係跟返自己門派打法。貓派重快速打鬥,輕法印。有咩理由洗腦法印可以去到咁高深去洗個小妹妹,根本個說法就唔用腦。

有個講法幾有趣 話如果我地傑叔交任務。之後突然個任唔俾錢你,仲要所有村民變全紅咁你會點做。

所以我覺得殺與唔殺嘅重點係屠村呢個行為。

印象最深刻係有間屋嘅女人比人係脊髓中劍,動彈不得而流血致死 睇得出佢已經係冇哂人性咁屠村

不過我簡左放佢走
gwent PS版幾時先捨得出呀屌你老母!!!!!!!!!!!!!!!
係咪無得同完Triss 訓之後最後揀返Yen ???
上網揾完話之前做到係因為係個bug 黎而家fix 左 唔再可以做到

係 你想享齊人之福? 冇咁易!

FeelsSadMan
打機都無得咁做

傑佬,yen, 同triss除剩底衫,喺間房嗰陣我不知幾撚興奮!!!
上網揾完話之前做到係因為係個bug 黎而家fix 左 唔再可以做到

FeelsSadMan
打機都無得咁做

傑佬,yen, 同triss除剩底衫,喺間房嗰陣我不知幾撚興奮!!!

眼前一黑

FeelsSadMan
打機都無得咁做

眼前一黑

幾秒後,dan行過黎: 醒啦柒頭

https://www.youtube.com/watch?v=nen92R5reoU
Triss: You...
Yen: ...just got exactly what you deserve.
仲未知點樣攞狼派裝備。
我已經升左最高等既貓同獅鷲派裝備。
其實點知有咩應該賣錢,有咩應該拆解
其實點知有咩應該賣錢,有咩應該拆解

我到依刻都唔太知 大概就係合煎藥 合套裝 合武器嘅材料係重點 仲有唔係咩獨有物品 其他多多少少都可以賣
注魔好似冇咩用
點解我整師匠狼唔洗用高等狼合上去
Bug?得我係咁,定個個都係
點解我整師匠狼唔洗用高等狼合上去
Bug?得我係咁,定個個都係

好似係專登整到唔洗
因為之前狼裝有bug有啲人搵唔到
仆街 大賭局個八婆係咪贏撚梗
屌個八婆 成日10幾張牌 玩左1個鐘都贏唔到

唔係。load save儲多d牌先再打

你齊左卡未 未齊好難打
用北方deck剩係入英雄 間諜 攻城 雪霧 燒 替身 鼓舞 用攻城鼓舞領導牌
咁既陣容 開局load幾次 就唔難贏
第1回合一定要搶贏 贏唔到/出左一半卡就re
第2回合出垃圾牌引佢出英雄 等佢出左就棄 第3回合先搏命

之後就用佢送個張領導牌玩帝國deck打埋之後2場
利伸帝國黨
gwent PS版幾時先捨得出呀屌你老母!!!!!!!!!!!!!!!

期待+1
Beta 抽唔, 好想玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞