[重新出發ng+] 巫師3:狂獵繁中討論區

1001 回覆
20 Like 1 Dislike

個post咁熱鬧

血與酒 套新卡組幾勁下好似 我套北方deck 輸左一次

北方最強 攞齊抽牌卡 接近百戰百勝 打咩套路都可以counter

差一張 白狠 唔想重玩一次

全部卡齊,個人用開北方,亦都覺得最勁係北方,間諜攻城流冇解,
群島張女英雄卡係就係屈,但成日抽唔中,抽唔就好廢下
尼xxx係就係都多間諜,但cost太高,好易玩死自己
松鼠黨同怪物太多短板,可以唔提
Btw,玩到b and w唔捨得玩再下一城
ps4 lm

298 買game of the year 仲送埋 witcher 1 同 2
岩岩玩完石之心 非常高質

血與酒 會唔會仲高質???

最高質 成世最正DLC暫時係佢

根本唔係dlc 係第二隻game黎

個post咁熱鬧

北方最強 攞齊抽牌卡 接近百戰百勝 打咩套路都可以counter

帝國最勁 一堆手牌屈死人

會唔會玩實體卡??? 收唔到第一套卡 得第二套
PC版最正係有好多MOD
依家有AUTOLOOT加埋90000負重真係可以瘋狂執垃圾

仲有一堆畫質MOD

曾經用過裸mod 但係都係著番衫最正

第二集 pc有無咩好mod???

個post咁熱鬧

差一張 白狠 唔想重玩一次

全部卡齊,個人用開北方,亦都覺得最勁係北方,間諜攻城流冇解,
群島張女英雄卡係就係屈,但成日抽唔中,抽唔就好廢下
尼xxx係就係都多間諜,但cost太高,好易玩死自己
松鼠黨同怪物太多短板,可以唔提
Btw,玩到b and w唔捨得玩再下一城

完左佢啦 個結局唔會好似主線結局咁空虛 真心有完全既感覺

帝國間諜cost係高
但係你有冰嘅話就變晒1攻
如果對面近戰果行有hero仲爽 變晒1攻之後用中立7攻果隻一次過燒晒佢地
ps4 lm

298 買game of the year 仲送埋 witcher 1 同 2

$298買PS4 GOTY送PC版Witcher 1&2?

個post咁熱鬧

會唔會玩實體卡??? 收唔到第一套卡 得第二套

我都搵左好耐第一套卡,
最後係英國 d game 網度買到,都係正價唔洗食炒價

石之心=其他game嘅豪華pack
血與酒=W3外傳/續集

個post咁熱鬧

帝國多醫生間諜
仲有領導可以執對方棄牌去自己手
冇得輸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞