[重新出發ng+] 巫師3:狂獵繁中討論區

1001 回覆
20 Like 1 Dislike
有冇巴打玩再昆特牌任鮑克蘭個到? 用史凱利傑牌組有啲難玩,想問問大家有冇心得
有晒6件獅鸗獸裝, 係咪好後期先有得升師匠LEVEL???

因為而家有時攞D劍仲勁過獅鸗把劍, 想用.. 如果後期先有得升, 咁我用住其他勁劍先 ..

理論上好多橙劍都實用過綠劍
有冇巴打同我一樣 為咗增加樂趣
玩純法印build 唔升鍊金 唔升劍術
搞到有啲任好難打 有啲易到自動勝利

10lv, 暫時都淨係升過法印

唔飲水 除非主線劇情需要
只會去農村燒豬燒雞補血

唔放箭唔放炸彈

單純法印 升一格 心靈操控 其餘一半火印 一半護盾
呢個打法幾好玩 唔使再一味轉轉斬

法印流都係初期難
中期有藥水有裝=近戰法師
有冇巴打玩再昆特牌任鮑克蘭個到? 用史凱利傑牌組有啲難玩,想問問大家有冇心得

除左帝國其他都唔難
帝國你博佢少間諜替身先有得贏
今日steam sales 買左
電腦keyboard mouse 定用 xbox 手制好?

只會去農村燒豬燒雞補血

唔放箭唔放炸彈

法印流都係初期難

後期有注魔亞登屈機 加埋寒冰掌 根本無敵

只會去農村燒豬燒雞補血

唔放箭唔放炸彈

法印流都係初期難

後期有注魔亞登屈機 加埋寒冰掌 根本無敵

斷裂加劍舞無雙
有冇邊隻藥食左唔會/冇咁易跌死

你玩邊到成日跌死

我都跌死過幾次
烏鴉窩同d山

落地個陣按圓圈冇扣咁多血好似係

除左帝國其他都唔難

運氣都緊要呢到.. 玩新牌組成日都搞到好易冇牌 又好睇重起手

除左帝國其他都唔難

運氣都緊要呢到.. 玩新牌組成日都搞到好易冇牌 又好睇重起手

無限間諜
一開始場場唔夠卡 就係靠間諜起家

一張英雄卡都無照贏條8婆
終於屌左Keira Metz!!!

對波正到

呢座城點入

呢座城點入

我記得要游水
有個弱智問題想問下 引左牛魔王出黎仲有冇法子整走佢 維瑟米爾俾佢搞到痴左線 我又同唔到米爾講野 過唔到主線 唔係要重玩掛
新年假打完一周目 即刻買埋dlc. 諗住打埋dlc先再ng+
想問dlc 貓裝有無得強化。注魔條友要比多成萬蚊 有無用架

呢座城點入

我記得要游水

要係下面游水道入去 內有大量水鬼
唔好停 一條氣游入去上岸 之後爬樓梯 頂部有條龍 走果時可以開返條橋

好耐無玩 記得少少

呢座城點入

我記得要游水

唔好停 一條氣游入去上岸 之後爬樓梯 頂部有條龍 走果時可以開返條橋

好耐無玩 記得少少

係你個位右下有個魔力之所,正下方就係水洞入口

我記得要游水

好耐無玩 記得少少

條龍可以 ignore

條龍可以 ignore

果時覺得條龍好難打

Lv12 火印夠做

條龍可以 ignore

果時覺得條龍好難打

Lv12 火印夠做

條龍怕火

我記得要游水

好耐無玩 記得少少

條龍可以 ignore

果時覺得條龍好難打

開頭唔知以為要打死條龍先放條橋落黎,
拎把剪係咁射佢, 搞左好耐唔知點終於引到佢落黎, 就俾佢兩下咬死左

利申:無玩過頭兩集

我記得要游水

好耐無玩 記得少少

條龍可以 ignore

果時覺得條龍好難打

拎把剪係咁射佢, 搞左好耐唔知點終於引到佢落黎, 就俾佢兩下咬死左

我打個時佢好似卡住左係窗到
輕鬆鳩斬左佢大半血

我記得要游水

好耐無玩 記得少少

條龍可以 ignore

果時覺得條龍好難打

我打個時佢好似卡住左係窗到
輕鬆鳩斬左佢大半血

條龍算易打 如果睇下獅鷲派d日記 會知道佢就係俾條龍打死左 算係幫佢報仇囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞