[重新出發ng+] 巫師3:狂獵繁中討論區

1001 回覆
20 Like 1 Dislike
男爵同安娜有冇可能唔死
男爵同安娜有冇可能唔死

殺樹心就唔死 但孤兒就比人食哂
男爵同安娜有冇可能唔死

男爵同安娜有冇可能唔死

救完孤兒佢地會去返學
有冇人知碟版個save 可唔可以繼承落數位版
賣左碟但想買年度玩dlc
其實geralt 之前有冇屌過triss
有冇人知碟版個save 可唔可以繼承落數位版
賣左碟但想買年度玩dlc

好似唔得 但 可以直接開dlc玩

書同game都有,ciri細個係witcher城堡個陣, triss都係個度負責guide ciri, 個陣同geralt日日扑,所以yen會屌鳩triss

書同game都有,ciri細個係witcher城堡個陣, triss都係個度負責guide ciri, 個陣同geralt日日扑,所以yen會屌鳩triss

Game 第三集Yen 一返到城就掟左張床落街

嗚呀,好想享齊人之福

嗚呀,好想享齊人之福

Triss係書同game 性格差好遠
靜睇game內容 triss真係冇得輸

Yen呢下笑到我仆街
想問下家家有難唸的經呢個任去到搵老母線索係咪真係要踏遍成個威倫先有佢嘅線索 ?如果係嘅就當旅行咁樣玩
想問下家家有難唸的經呢個任去到搵老母線索係咪真係要踏遍成個威倫先有佢嘅線索 ?如果係嘅就當旅行咁樣玩

可惜唔係
解決其他有關baron 同巫婆嘅任,就可以繼續

可惜唔係

原來係咁 咁我快快手做哂佢先 另外搭單想問下 而家5lv玩到威倫有咩裝備好用?毒蛇我剩係做咗把銀劍 鋼劍就有把啱啱打咗盜賊得黎嘅魔法道具

可惜唔係

原來係咁 咁我快快手做哂佢先 另外搭單想問下 而家5lv玩到威倫有咩裝備好用?毒蛇我剩係做咗把銀劍 鋼劍就有把啱啱打咗盜賊得黎嘅魔法道具

10lv 前毒蛇劍應該已經係最好
防具我就用隨街執
而家14lv準備砌裝

可惜唔係

防具我就用隨街執
而家14lv準備砌裝

我就 level 4 買左套泰莫利亞遺物裝,加埋成千⋯⋯勁肉赤⋯⋯

防具我就用隨街執
而家14lv準備砌裝

我就 level 4 買左套泰莫利亞遺物裝,加埋成千⋯⋯勁肉赤⋯⋯

泰莫利亞個尋寶任務我卡住左係水底度 明明水底入邊係冇嘢 但係地圖都表示住 係咪中咗bug
話時話 死而無憾難度真係好似玩bloodborne咁難到pk 用毒蛇銀劍打9lv嘅食屍鬼都好似打唔痛咁

防具我就用隨街執
而家14lv準備砌裝

泰莫利亞個尋寶任務我卡住左係水底度 明明水底入邊係冇嘢 但係地圖都表示住 係咪中咗bug
話時話 死而無憾難度真係好似玩bloodborne咁難到pk 用毒蛇銀劍打9lv嘅食屍鬼都好似打唔痛咁

關於尋寶任,你會唔會之前已經開左個箱一次?

關於打怪,用左劍油同雷霆未?
我想問如果新開始玩邊個版本好d?
Ps store個年度版有咩特別?

前幾日先問完 年度版包埋石之心同血與酒呢兩個dlc
所以會比普通嘅抵好多 同埋年度版已經自帶官方免費下載嘅16個dlc(好似係16個 ) 例如理髮鋪等 唔使自己down
遊戲本體加呢兩個dlc我自己覺得應該夠玩一年

前幾日先 年度版包埋石之心同血與酒呢兩個dlc
所以會比普通嘅抵好多 同埋年度版已經自帶官方免費下載嘅16個dlc(好似係16個 ) 例如理髮鋪等 唔使自己down
遊戲本體加呢兩個dlc我自己覺得應該夠玩一年

Sor 打錯字

個尋寶任我覺得應該係太快開哂啲寶箱 搞到系統load唔切 想問下係咪有條鎖匙嗰個?
我滴咗劍油到係扣幾少下 應該唔多唔少關死而無憾難度事

個尋寶任我覺得應該係太快開哂啲寶箱 搞到系統load唔切 想問下係咪有條鎖匙嗰個?
我滴咗劍油到係扣幾少下 應該唔多唔少關死而無憾難度事

冇錯係有鎖匙嗰個
第一次去witcher基地係咪一定要騎馬冇得快速旅行?
勁遠喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞