[重新出發ng+] 巫師3:狂獵繁中討論區

1001 回覆
20 Like 1 Dislike
玩咁耐,其實係咪得士兵既 ITEMS 唔可以隨意拿走, 其他村民既野係咪掂行掂攞都冇問題?

其實度度都任拎,好似得白果園座城唔得
玩咁耐,其實係咪得士兵既 ITEMS 唔可以隨意拿走, 其他村民既野係咪掂行掂攞都冇問題?

好似唔好喺士兵面前偷就得
白金揮手

只要冇士兵睇到
偷乜都OK
白金揮手

白金+雙DLC全TROPHY

呢兩本係咪第一第二嚟?
終於買左

前傳黎

最後願望->命運之劍->本傳1,2,3,4,5(5中文未出)

呢兩本係咪第一第二嚟?
終於買左

前傳黎

最後願望->命運之劍->本傳1,2,3,4,5(5中文未出)

等緊第五本

只要冇士兵睇到
偷乜都OK

其實睇到照偷會點?
我騎馬快速旅行走佬,之後返番黎佢應該唔記得左?

只要冇士兵睇到
偷乜都OK

其實睇到照偷會點?

一刀秒到你

只要冇士兵睇到
偷乜都OK

其實睇到照偷會點?

一刀秒到你

我有fd好似殺晒d士兵(推落樓) 過一排會番生
偷士兵野走得切佢係會唔記得
唔好意思咁多位巴打 小弟無玩過1,2集 想買3黎玩下
係咪年度版已經包哂所有dlc? 依家買會唔會遲
唔好意思咁多位巴打 小弟無玩過1,2集 想買3黎玩下
係咪年度版已經包哂所有dlc? 依家買會唔會遲

好game唔怕遲 可以等特價 不過就算原價買都值
有無方法睇到要去邊度搵剩餘既昆特牌
我淨係知有本書會講你欠幾多張牌,但又唔講地點

又要一個商人跌一張牌,有時行到去講野先知原來已經打過一次

網上有人整咗個excel, list好邊度攞到邊隻牌,講埋邊到揾到隱藏商人。但有d牌係random的,你就要對哂佢地

其實又唔駛咁執著
其實威倫同群島可以俾你打卡嘅商人數目係多過可以拎到嘅卡 所以到最後就算係新人 都唔會再跌 反而買卡先濕鳩 其中一個賣卡商人要你殺晒盜賊 救左佢先得
呢隻game 係我玩過咁多隻game之中其中一個最有內涵

網上有人整咗個excel, list好邊度攞到邊隻牌,講埋邊到揾到隱藏商人。但有d牌係random的,你就要對哂佢地

請說出關鍵字
呢隻game 係我玩過咁多隻game之中其中一個最有內涵

可唔可以介紹下其他game係咩
同埋威倫清淨一個怪物窩
係山洞黎
入去有兩隻魔怪
唔打得同佢講野又冇反應
有冇人知乜料

其中一個任嘅情節
同埋威倫清淨一個怪物窩
係山洞黎
入去有兩隻魔怪
唔打得同佢講野又冇反應
有冇人知乜料

其中一個任嘅情節

應該係鞋匠任?

請說出關鍵字

https://www.sendspace.com/file/rooq9e

請說出關鍵字

https://www.sendspace.com/file/rooq9e

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞