[重新出發ng+] 巫師3:狂獵繁中討論區

1001 回覆
20 Like 1 Dislike

有方法
你可以一開始未接女巫任就去放黑馬
咁實際上啲細佬無死加男爵夫人變痴線

係咪咁樣?

經過無數次嘗試,要想打開男爵任務的真正完美結局需要以下步驟:

1.先走到楠呢山,觸發樹心任務然後放了樹心。

2.再去見男爵,一直做到家事精靈那裡。

3.去做一個假證任務或是直接偷渡到城裡,然後去見男爵女兒。

4.最後再去找男爵覆命。

5,去做林中女士任務(你會發現任務道具你都有了)

按照這樣順序,黑美人會去救孩子,最後會幫你打狂獵,安娜不會死,女兒會加入永恆之火,男爵會帶安娜去治病。

其實係bug黎,同埋有地方錯的
首先正常救孩子之後孤兒院會有後續,但咁玩係無後續,只係Bug左。
另外黑美人係唔會幫忙守城打狂獵,城果兩隻只係普通黑馬,就算殺左樹心一樣會有黑馬
正常遊戲只能二選一,一係男爵死一係班孤兒死,無完美結局。

男爵都知錯 緊係比班打靶仔死啦
其實樹心你地信唔信佢??

有方法
你可以一開始未接女巫任就去放黑馬
咁實際上啲細佬無死加男爵夫人變痴線

係咪咁樣?

經過無數次嘗試,要想打開男爵任務的真正完美結局需要以下步驟:

1.先走到楠呢山,觸發樹心任務然後放了樹心。

2.再去見男爵,一直做到家事精靈那裡。

3.去做一個假證任務或是直接偷渡到城裡,然後去見男爵女兒。

4.最後再去找男爵覆命。

5,去做林中女士任務(你會發現任務道具你都有了)

按照這樣順序,黑美人會去救孩子,最後會幫你打狂獵,安娜不會死,女兒會加入永恆之火,男爵會帶安娜去治病。

其實係bug黎,同埋有地方錯的
首先正常救孩子之後孤兒院會有後續,但咁玩係無後續,只係Bug左。
另外黑美人係唔會幫忙守城打狂獵,城果兩隻只係普通黑馬,就算殺左樹心一樣會有黑馬
正常遊戲只能二選一,一係男爵死一係班孤兒死,無完美結局。

但唯一可以做到就係咁

以前以為dlc會有講隻馬點
點知無咗下文
問一樣on9野

打狼個d可唔可以按L2 parry + 反擊?

利申:經常俾狼圍死
問一樣on9野

打狼個d可唔可以按L2 parry + 反擊?

利申:經常俾狼圍死

基本上只有對人先可以擋同反擊
開頭唔識玩miss左好多張卡
如果開Ng+係咪有得重新儲卡?
同埋我爆左主線同血與酒主線,未玩石之心
咁Ng+會點計?

定係重新玩算?
有個任係有個阿嬸懷疑有狼偷佢啲野食
主角跟住腳印去揾
最後原來係班孤兒扮狼保護自己
想問下個任邊度有得接
有時啲決定
個刻你以為係正確
但下一刻原來完全係另一回事
想問下迷惑 等級2係要升邊招技?
有時啲決定
個刻你以為係正確

我之前好心信塔入面個死靈
放咗佢出來遺害人間

連凱拉都話點會信隻死靈
玩到真係好有挫折感
有時啲決定
個刻你以為係正確

放咗佢出來遺害人間

連凱拉都話點會信隻死靈
玩到真係好有挫折感

我信左佢之後出左屋 聽到有大叫之後跑番入去
就見到條仔俾女鬼吸死左
btw個結局個個都好sad
有時啲決定
個刻你以為係正確

放咗佢出來遺害人間

連凱拉都話點會信隻死靈
玩到真係好有挫折感

就見到條仔俾女鬼吸死左

條仔點都要死
想問下迷惑 等級2係要升邊招技?

法印果頁第一行最右
有時啲決定
個刻你以為係正確

放咗佢出來遺害人間

連凱拉都話點會信隻死靈
玩到真係好有挫折感

就見到條仔俾女鬼吸死左

條仔點都要死

直接隊冧隻鬼唔得咩 我未試過
昆特卡啲單位卡點拎
正係得north個set係用到
昆特卡啲單位卡點拎

同不同人對戰,贏左有一張牌送,好多酒館老闆都有牌賣,記得要睇下。
其實北方果set齊左牌已經無敵,狂放間諜超屈機
昆特卡啲單位卡點拎

同不同人對戰,贏左有一張牌送,好多酒館老闆都有牌賣,記得要睇下。

你講帝國下話
最多間諜係佢
昆特卡啲單位卡點拎

你講帝國下話
最多間諜係佢

怪物冇天氣卡好難打
一開始唔識打係咁到怪物屈

你講帝國下話
最多間諜係佢

怪物冇天氣卡好難打

對住勁既npc打昆特係幾刺激,特別大賭局果條女
最後一周目儲齊晒啲牌
昆特卡啲單位卡點拎

你講帝國下話
最多間諜係佢

北方同帝國一樣三張
加張神秘精靈即係雙方都係4張

你講帝國下話
最多間諜係佢

怪物冇天氣卡好難打

最後一周目儲齊晒啲牌

同果條女玩間諜戰最過癮
大家狂丟間諜再靠誘餌同醫生牌復活再打
你一拳我一腳既感覺

你講帝國下話
最多間諜係佢

怪物冇天氣卡好難打

最後一周目儲齊晒啲牌

同果條女玩間諜戰最過癮
大家狂丟間諜再靠誘餌同醫生牌復活再打
你一拳我一腳既感覺

北方4power個兄弟幫三人組最撚勁
加埋張號角爽死
仲記得第一次玩到有得用ciri個陣心諗ciri咁勁洗鬼你geralt救佢咩
仲記得第一次玩到有得用ciri個陣心諗ciri咁勁洗鬼你geralt救佢咩

咪就係 次次用ciri都輕鬆過

咪就係 次次用ciri都輕鬆過

招閃太勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞