[重新出發ng+] 巫師3:狂獵繁中討論區

1001 回覆
20 Like 1 Dislike

個post咁熱鬧

血與酒 套新卡組幾勁下好似 我套北方deck 輸左一次

北方最強 攞齊抽牌卡 接近百戰百勝 打咩套路都可以counter

差一張 白狠 唔想重玩一次

全部卡齊,個人用開北方,亦都覺得最勁係北方,間諜攻城流冇解,
群島張女英雄卡係就係屈,但成日抽唔中,抽唔就好廢下
尼xxx係就係都多間諜,但cost太高,好易玩死自己
松鼠黨同怪物太多短板,可以唔提
Btw,玩到b and w唔捨得玩再下一城

完左佢啦 個結局唔會好似主線結局咁空虛 真心有完全既感覺

帝國間諜cost係高
但係你有冰嘅話就變晒1攻
如果對面近戰果行有hero仲爽 變晒1攻之後用中立7攻果隻一次過燒晒佢地

尤其打怪獸deck 一下燒成十幾張 爽到仆街

怪獸幾好用,可以連環出一張變幾張
不過北方可以每局抽多張隨時逆地反擊

個post咁熱鬧

北方最強 攞齊抽牌卡 接近百戰百勝 打咩套路都可以counter

差一張 白狠 唔想重玩一次

全部卡齊,個人用開北方,亦都覺得最勁係北方,間諜攻城流冇解,
群島張女英雄卡係就係屈,但成日抽唔中,抽唔就好廢下
尼xxx係就係都多間諜,但cost太高,好易玩死自己
松鼠黨同怪物太多短板,可以唔提
Btw,玩到b and w唔捨得玩再下一城

完左佢啦 個結局唔會好似主線結局咁空虛 真心有完全既感覺

帝國間諜cost係高
但係你有冰嘅話就變晒1攻
如果對面近戰果行有hero仲爽 變晒1攻之後用中立7攻果隻一次過燒晒佢地

唔計yen
北方得1張醫生好蝕
帝國有4張計埋領導能力仲可以執對方棄牌堆間諜返自己手
冇稻草人換間諜返嚟都大把醫生卡復活間諜同你鬥多手牌

根本唔係dlc 係第二隻game黎

石之心=其他game嘅豪華pack
血與酒=W3外傳/續集

講起外傳同續集 你地有冇咩劇情係想佢完埋 例如男爵咁 真係想知佢老婆最後好唔好得番 又或者永恆之火班仆街有冇俾人滅團

好老實 好想要矮人卓爾坦黎個葡萄園幫下手打鐵
有個老人見下都好
好想有個種Fallout 4村落個種感覺,
最後好想知道普希拉,同大部分狼派既人既結局
仲有二代公主結局
岩岩玩完石之心 非常高質

血與酒 會唔會仲高質???

最高質 成世最正DLC暫時係佢

血與酒=W3外傳/續集

講起外傳同續集 你地有冇咩劇情係想佢完埋 例如男爵咁 真係想知佢老婆最後好唔好得番 又或者永恆之火班仆街有冇俾人滅團

想知狂獵果邊收皮定搵第二個繼位,會唔會為左移民而繼續打ciri主意
永恆之火應該唔會滅到,個世界太多愚民
男爵一家,只希望佢個女醒少少咪鬼信永恆之火

個post咁熱鬧

帝國最勁 一堆手牌屈死人

帝國多醫生間諜
仲有領導可以執對方棄牌去自己手
冇得輸

帝國雖勁 但係我忠於King Foltest

我一週目都係主用北方
因為覺得佢地卡背最靚
但自從大城比賽俾條帝國deck八婆屌打左2場之後就走入邪道

個post咁熱鬧

會唔會玩實體卡??? 收唔到第一套卡 得第二套

我都搵左好耐第一套卡,
最後係英國 d game 網度買到,都係正價唔洗食炒價

有冇睇9gag 之前有條女整左個Gwent deckbox俾自己鐘意既人

http://9gag.com/gag/aNnegXb/ultimate-gwent-set-this-girl-made-her-boyfriend-for-christmas

個post咁熱鬧

帝國多醫生間諜
冇得輸

我一週目都係主用北方
因為覺得佢地卡背最靚

大城比賽 北方deck秒哂班友

個post咁熱鬧

帝國多醫生間諜
冇得輸

我一週目都係主用北方
因為覺得佢地卡背最靚

你好彩
雙方都摸齊必要牌嘅話
帝國deck唔會輸
睇完post有衝動去開PS4
箭爆頭獎杯有冇ching有方法解? 打到手製冇電都刷唔哂

個post咁熱鬧

帝國多醫生間諜
冇得輸

我一週目都係主用北方
因為覺得佢地卡背最靚

直頭輕鬆過 畢竟係ai

唔關ai事
手牌夠多就贏

血與酒=W3外傳/續集

想知狂獵果邊收皮定搵第二個繼位,會唔會為左移民而繼續打ciri主意
永恆之火應該唔會滅到,個世界太多愚民
男爵一家,只希望佢個女醒少少咪鬼信永恆之火

Wild Cunt未必收皮 但係Ciri咁勁 好難再打佢主意我諗
至於男爵個女 分分鐘俾永恆之火推出送死都似

狂獵最終boss比起2個dlc嘅boss超弱
男爵個女唔知會唔會俾班女巫獵人輪
估計cyberpunk 2077會有ciri串下場

上網揾先知 中英文都有meme 關於gwent

如果狂獵捉ciri會跟住遊戲時間推進嘅話
傑佬未儲齊牌ciri已經俾狂獵捉左

血與酒=W3外傳/續集

好老實 好想要矮人卓爾坦黎個葡萄園幫下手打鐵
有個老人見下都好
好想有個種Fallout 4村落個種感覺,
最後好想知道普希拉,同大部分狼派既人既結局
仲有二代公主結局

我印象中普希拉最後好番 Lambert就做左Geralt襟兄弟同Keira過幸福生活(如果你冇殺佢) Eskel出走 下落不明
二代公主唔記得係邊個

Anais
話時話都唔知點解Roche提都冇撚都提過佢
Iorveth又係鬼隱左

最易難度 最好既弩同箭 所有突變同技能都較去同弩箭有利既 每次有人類生物就爆頭解決 恆久下去一定刷到

感謝 一週目放火流過左未重玩 係時候重玩

最易難度 最好既弩同箭 所有突變同技能都較去同弩箭有利既 每次有人類生物就爆頭解決 恆久下去一定刷到

感謝 一週目放火流過左未重玩 係時候重玩

其實搵一個 山寨 你拉班盗賊去門口 佢地會出唔到門口 卡住任你企定定 headshot

打完 冥想 或者 重開 又可以再刷過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞