[重新出發ng+] 巫師3:狂獵繁中討論區

1001 回覆
20 Like 1 Dislike
大家鐘意用咩裝
有冇巴打同我一樣 為咗增加樂趣
玩純法印build 唔升鍊金 唔升劍術
搞到有啲任好難打 有啲易到自動勝利
大家鐘意用咩裝

狼,人怪都得,而且最型
大家鐘意用咩裝

狼,人怪都得,而且最型

狼裝
大家鐘意用咩裝

貓派 爆擊爆到爽

10lv, 暫時都淨係升過法印
主線玩到要去霧島搵ciri,請問係咪就完?
主線玩到要去霧島搵ciri,請問係咪就完?

唔計dlc仲有1/4到啦
聖誕先買岩岩爆埋血與酒 全部good end 休息返幾個月先再打 下次全bad end
正章total打左3次
巴打救命
我玩到去凱爾莫罕,魔法擾動任務
佢叫我搵葉奈法談話,但我唔知佢係邊
又無提示,個城又大,點搵呀
巴打救命

憑記憶答你
去到城堡入面有條迴旋型既梯
去到最上個間房就係
巴打救命

憑記憶答你
去到城堡入面有條迴旋型既梯
去到最上個間房就係

唔該晒巴打!!
終於搵到佢啦
其實主線咩叫good end咩叫bad end ?
希里返去做女王係bad end ?

希里冇返黎

BTW 我打到希里繼續做獵人

希里冇返黎

我都係
唔知點解我覺得呢個係最好
玩左差唔多兩年終於爆左
good ending
諗緊玩唔玩埋果兩隻dlc好

唔玩一定後悔唔好諗

想問下玩的話係咪用番爆機個save黎玩
定係開二周目
完全冇概念

用爆機save,or用2周目中途既save
或者直頭用佢設定俾你既save開始都得
大家鐘意用咩裝

主劍術先似witcher

希里冇返黎

我都係
唔知點解我覺得呢個係最好

主線結局同dlc結局有關係
有冇邊隻藥食左唔會/冇咁易跌死

你玩邊到成日跌死
大家鐘意用咩裝

主劍術先似witcher

狼裝
有冇邊隻藥食左唔會/冇咁易跌死

你玩邊到成日跌死

我都跌死過幾次
烏鴉窩同d山
有晒6件獅鸗獸裝, 係咪好後期先有得升師匠LEVEL???

因為而家有時攞D劍仲勁過獅鸗把劍, 想用.. 如果後期先有得升, 咁我用住其他勁劍先 ..

10lv, 暫時都淨係升過法印

唔飲水 除非主線劇情需要
只會去農村燒豬燒雞補血

唔放箭唔放炸彈

單純法印 升一格 心靈操控 其餘一半火印 一半護盾
呢個打法幾好玩 唔使再一味轉轉斬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞