基本面分析

1001 回覆
131 Like 15 Dislike
http://www.aastocks.com/tc/stocks/news/aafn-content/NOW.856668/research-report

《大行報告》大摩微降匯控(00005.HK)目標價至88元 維持「增持」評級

你果份唔夠Update
之前FB想買 佢好似點都唔賣 IG先整個story出黎打佢?
SNAP知道自己前途唔止呢個價嘛
佢既目標係高一D
假若買到日股,我好想買Panasonic
佢既電池技術係最勁
有冇adr
唉。屌你都費事。學野唔係咁學。

舉個例,今日你分析完京東,係咪聽日就保證升呀?

見係樓主你咁有心先點多你兩句。

睇黎我地都係唔岩瓦。
愛巴可唔可以講下點解ge跌咁多
上年跌左四成
有冇得摶jon fxxxxxxy 搞得掂個爛攤子
見到樓主開post就要bookmark
樓主不如開tg group 慢慢傾
連登好多傻閪阻住討論好on9
Btw樓主開親post都有驚喜
係在於果種分析力同埋搵料既能力
唔信大行報告犯法呀
愛巴講京東有話聽日一定升咩
真係屌你都廢事啦

愛巴起碼無私搵埋料 分析比人睇
好過你喺度自以為是屌屌屌叻唔撚切咁
唔洗你費心點醒啦收皮啦你
Snapchat勁在真係好多後生用
宜家用ig多數都係23-25up
SC 真係11-12
想做個小統計
其實有睇開呢個Post既,可否留個言
因為我好怕小圈子,一陣間搞乜野FB TG,一陣間變左小圈子就好無謂
係人多既先試下搞
上個post追到黎學野
一開group注定變小圈子,兩登好多例子可以睇.
post係度反而可以慢慢咀嚼
你岩
繼續係到開
其實無玩fb好耐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞