基本面分析

1001 回覆
131 Like 15 Dislike
但佢既稱帝會唔會有人阻撓?
始終有其他人都想做皇帝
係邊度開股票account好
富途?
過去呢8年,想阻既人都死哂
而家連鄧小平都抄家
邊個仲阻到?
lm
咁又係 江派都俾佢掃晒咁濟
lm
【吉利布局保险领域 拿下保险代理牌照】

保监会发布了《关于易保保险代理有限公司经营保险代理业务的批复》 , 易保保险代理有限公司拿到今年保监会批复的首张保险代理牌照。工商信息显示 , 易保控股股东为浙江吉利控股集团有限公司 , 法人李书福。这对于汽车厂商来说较为普遍 , 很多汽车厂商都有自己的保险代理牌照 , 但在保监会收紧保险牌照审批的趋势下 , 拿到保险代理牌照仍然在行业内占有优势。
(证券时报)

吉利明早9點!
一時間咁多好消息
1813合景富泰點睇?
我見D大陸佬好激動咁
呢到既Position應該係一班人,大家共同留意唔同既經濟數據,公司前景,新聞消息,科技動態,再消化成股市既Pro Con,多對眼去防獨力好易睇漏既野

老散同大戶,最大分別係資訊流通性

作為老散,理應互助,就好似呢隻野咁

下一Round係炒作帝制慨念股

Media仆街都得,全面禁Comment帝制
同埋要建立理性,非賭博鳩叫性既投資環境

呢點好重要
對於習大大呢件事
大家睇法係兩面睇
人佢就清左好多走 但會唔會成功就係未知之數
Wechat會唔會出事㗎
感激
WeChat係通訊工具,唔係新聞公司
軍隊已被佢控制,造反唔到
2015年融斷時,江系D腳做空個市,又比佢抽哂出黎
假若聽日有人咁沽空去踩佢台,就証明佢位置未穩
假若開完個大會之後,股市都無事,大家就等佢登基吧
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞