基本面分析

1001 回覆
131 Like 15 Dislike
咁應該不問價入175定等大會完左
金斯瑞17年9月時己經有公佈過臨床結果,71人臨床當中有40人完全治療,成個臨床對象總共100人,仲有29人未做
Bluebird既治療率係遠低於金斯瑞,而且仲係蝕緊錢
金斯瑞既價值除左CAR-T 外,仲有其他未發酵出來,1月先收購左基因合成公司,增強本業能力
,仲有生物酶亦係一個早年埋左伏線收購廠房增加產量,後幾年會遂漸發酵
https://www.businesswire.com/news/home/20171116005818/en/

https://www.fiercebiotech.com/biotech/bluebird-and-celgene-s-car-t-hits-mark-myeloma

但我見Bluebird佢個Trial,係用完整交比FDA申請既Product黎做,而且佢個Result係好靚

而Legend個Trial,係好初期性質,連產品都未成形

但聽日試下再做多D功課,睇下各個CAR-T Cell Therapy既進展去到邊,人才又點歸邊,我見好多間Giant都搞緊
同AI一樣,又係戰國七雄時代
架車開太快 追唔到
$25.7 / $25.3 計計埋埋入左

Go Go Go
唔差在出多份聲明,解釋下自己同維尼既關係啦

我係咪應該改行問米?
巴打你改行問米就有好多人問number了
屌囉,連登基都扑得中
蘇文峰收皮啦,香港咁撚多個風水佬,邊個會估到今年會登基!
呢D公司就無謂買啦
留名學野
愛巴知唔知點解全世界升騰訊會跌
吉利而家罷明係登基既念股啦
你估D人買你真係買你D車咩
係買你老婆個家姐個老公呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞